Přijde Jolie o dceru? Biologická matka chce… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přijde Jolie o dceru? Biologická matka chce…

Biologická matka Zahary promluvila do médií. Má mít Angelina Jolie důvod k obavám?
Biologická matka Zahary promluvila do médií. Má mít Angelina Jolie důvod k obavám? (Foto ara)

Angelina Jolie (41) má i po odchodu Brada Pitta (53) stále velmi početnou rodinu. Tři z jejích dětí jsou adoptované včetně dvanáctileté Zahary, která se narodila v Etiopii. Daily Mailu se nyní povedlo spojit s její biologickou matkou.

Zahara nepřišla na svět za těch nejpříznivějších okolností. Matce Mentewab se narodila poté, co ji neznámý muž znásilnil ve vlastním domě. Když přišla na její těhotenství rodina, nebohou dívku nemilosrdně vyhodili a nechali napospas osudu. Po porodu byla Mentewab v tak krizové finanční situaci, že se o holčičku nedokázala postarat a odložila ji do sirotčince, kde v roce 2005 našla svou novou matku právě v Angelině Jolie.

„Slavím s ní v duchu každé narozeniny, i když jsem ji neslyšela nikdy mluvit. Vím, že má teď Zahara mnohem lepší život. Mluví jiným jazykem a je zvyklá na jinou kulturu. Jenom chci, aby věděla, že někde na světě je žena, která ji miluje stejně jako Angelina,“ svěřila se podle extra.cz Zahařina matka médiím. „Nechci ji do péče. Jenom bych s ní chtěla udržovat kontakt. Myslím na ni každý den a představuji si, jak vypadá v obličeji,“ dodala Mentewab, která by Zahaře pohodlný život nedokázala zařídit ani nyní. Žije v jedné místnosti malinkého domu, kde nemá záchod ani tekoucí vodu. Bydlí tam sama a další dítě nikdy neměla. Vyslyší Zahara slova své matky a pokusí se s ní spojit? Otázkou je, jak by se na to tvářila samotná Angelina, která má nyní kvůli rozvodu nejspíš úplně jiné starosti…



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.