Podezřelé mlžení Vignerové: Tají milence? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Podezřelé mlžení Vignerové: Tají milence?

Je Aneta Vignerová stále sama?
Je Aneta Vignerová stále sama? (Foto pro Aha! – Jan Tůma, Petr Jandera, ara)

Misska Aneta Vignerová (29) to měla se vztahy v poslední době jako na houpačce. S fotbalistou Michalem Zemanem se rozešli hned několikrát. Tentokrát prý jde o definitivní konec. Je to kvůli tomu, že si modelka už našla náhradu?

Sama Vignerová se k tomu, jak to nyní má s muži příliš vyjadřovat nechce. „Nějakým vztahem jsem si už prošla, abych si vytvořila mediální obraz. Z toho důvodu nechci o svém soukromí mluvit. Myslím si, že když má člověk vztah, tak se s tím pravým v pravou chvíli ukáže,“ prohlásila pro idnes.cz.

Modelka se dále rozpovídala o tom, co se jí na chlapech vlastně nejvíce líbí. „Určitě to je částečně i vzhled, ale většinou dám hodně na povahové rysy. Když si člověk s tím druhým sedne. Mám ráda chytré muže, inteligentní, kteří dokážou ženu neustále naplňovat, být originální a hlavně vtipní. Humor je pro mě strašně důležitý. Nemám ráda, když je muž příliš žárlivý. Každá profese má svá úskalí, takže tolerance a respekt je také podstatný,“ dodala Aneta.



Přečtěte si
ivoadler
5. 1. 2017 • 11:15

Klasická misska poslední doby - ne příliš krásná, hodně náročná, neskutečně pitomá.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.