Jak slavili slavní? Decastelo měla dvojí Vánoce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jak slavili slavní? Decastelo měla dvojí Vánoce!

Děti Evy Decastelo si zahrály v pohádce. Po rozbalení dárků se těšily samy na sebe.
Děti Evy Decastelo si zahrály v pohádce. Po rozbalení dárků se těšily samy na sebe. (Foto ČT, Instagram, Facebook, ara)

Nejprve si rozbalily dárky, a pak na sebe koukaly v televizi! Splněný sen každého kluka i holky si prožily děti moderátorky Evy Decastelo (38). Michal a Zuzka si totiž zahráli v nové štědrovečerní pohádce ČT Pravý rytíř.

„Díky natáčení této pohádky si Míša se Zuzkou projeli české hrady a zámky a dostali se tam, kam by normálně neměli přístup,“ pochvaluje si hereckou kariéru svých dětí moderátorka s tím, že pokud by je to nebavilo, rozhodně by je nikam netlačila. „Vydělali si oba pár tisícovek, ukládám jim to na společný účet. Sami si jednou rozhodnou, na co peníze použijí,“ prozradila Eva.

Malý Michal, který ztvárnil dětskou roli rytíře, má ale s dalším natáčením utrum! Máma Eva mu totiž všechny další role zatrhla. „Teď Míša nastoupil do první třídy a nejdůležitější je, aby ji zvládl. Vzhledem k tomu, že je po mně, tak to nebude jednoduché, a tak se žádných dalších castingů neúčastníme,“ dodala Michalova maminka. A Zuzanka? Ta si zahrála dcerku rytíře, takže vlastně svého brášky, když v pohádce vyrostl...

Nejkrásnější dárek pro Gotta: Vánoce doma!
Loňské vánoce trávil Karel Gott (77) na nemocničním lůžku po prodělané chemoterapii, proto není divu, že ho ty letošní Vánoce trávené s rodino těší dvojnásob. „Po dvou letech jsem byl opět na Vánoce doma, v blízkosti těch, které mám rád a se kterými jsem šťastný. To bylo mé největší přání od Ježíška. Pouštěli jsme si doma koledy, sledovali v televizi pohádky, měli jsme se hezky... Jen mne velmi rozrušily špatné zprávy ze světa, kterým zkrátka nešlo uniknout,“ svěřil deníku Aha! Mistr.

Lavina dárků u Prachařů: Jakub dostal stavebnici!
Konečně v novém domě oslavili vánoce Agáta (31) a Jakub Prachařovi. I když si hodně v poslední době stěžovali, že utratili veškeré úspora za nové bydlení, na dárky pro syna Krašpína jim zbylo. „Může to vypadat, že všechno dostal Kryšpín, ale pod stromečkem jsou dárky pro celou rodinu jak mou, tak Jakubovu. Syn měl největší radost z elektronických bubnů, Jakubovi udělalo radost lego a mně nový foťák,“ prozradila Aha! Agáta Prachařová.

Smutné vánoce Ornelly Koktové: U manžela v nemocnici!
Štědrý večer u nemocničního lůžka si rozhodně nepředstavovala Ornella Koktová (23), která je trávila po boku manžela Josefa (59). „Nejvíc je zdraví! To přejeme všem lidem dobré vůle pod stromeček,“ napsala na sociální síť Ornella, která se štědrovečerní večeří a synem Quentinem (3) zamířila do nemocnice, kde je hospitalizovaný její manžel Josef, po několika operacích. „Nemohla bych ho tam nechat samotného. Jo, je to už velký kluk, ale pro mě není z kamene,“ má jasno Ornella.

Jakub Vágner: Kapry nachytal na ulici!
Až k nevíře se může zdát, že nejslavnější český rybář Jakub Vágner (34) chytal kapry na ulici jako běžný smrtelník v kádi. „Salát v dětské vaničce, pět kaprů, dvě  kachny, jedenáct litrů polévky. Letos naštěstí vyšlo na všechny,“ popsala domácí vánoční hody Eliška Bučková (27). Hlavní je, že se všichni ve zdraví sešli a svátky si pořádně užili.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.