Opravdu Karel Gott prodává rozestavěnou chalupu v Doubici? Roubenka stále patří tchyni! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Opravdu Karel Gott prodává rozestavěnou chalupu v Doubici? Roubenka stále patří tchyni!

Zpěvák v týdnu koncertoval v pražské Malostranské besedě. Po operaci páteře je opět ve formě.
Zpěvák v týdnu koncertoval v pražské Malostranské besedě. Po operaci páteře je opět ve formě. (Foto Aha! – David Malík, Martin J. Polák)

Už je to více než měsíc, co Karel Gott (77) prohlásil, že prodává rozestavěnou roubenku v severočeské Doubici! Podle aktuálního zjištění Nedělního Aha! ale stavba i pozemek pořád nemají nového majitele a nadále patří zpěvákově tchyni Blance Krejčí (65).

Stavební povolení u roubenky nahradil Společný územní souhlas a souhlas ohlášeného stavebního záměru, což je vlastně vylepšené stavební povolení. V něm stále figuruje jméno maminky Ivany Gottové (40). U roubenky už také elektrikáři dokončili rozvodnou síť. Nic ale zatím nenasvědčuje tomu, že by Gottovi stavbu i pozemek prodávali! „Roubenka je v prodeji! S ohledem na soukromí Karla Gotta a jeho rodiny nebudu poskytovat více informací,“ napsala Aha! mluvčí rodiny Aneta Stolzová (34).

Strach z lidí

Jakmile se letos v létě provalilo, že si Gottovi staví odpočinkové sídlo na okraji rozhraní Lužických hor a Národního parku České Švýcarsko, začaly do obce proudit davy zvídavých turistů. Některé cestovky dokonce do Doubice vypravovaly zájezdy. A to zpěváka začalo trápit.


Atrakce? Ne!

„Nemáme s manželkou a dětmi zájem na tom, aby každý náš krok na pozemku v Doubici byl pod drobnohledem.  Roubenka pro nás ztratila původní smysl odpočinku, stalo se z ní místo jakési atrakce,“ napsal Slavík. „Proto jsme se rozhodli, i s ohledem na místní obyvatele a jejich klidné žití v obci, že pozemek s nedokončenou stavbou prodáme,“ dodal ve svém prohlášení.

Prodej v bolestivé době

Zpěvák se chalupu v Doubici rozhodl prodat v době, kdy nastupoval do nemocnice na operaci vyhřezlé ploténky. Ta dopadla dobře, během rehabilitace se ale objevily komplikace. Kvůli velkému zánětu musel zpěvák zpět do nemocnice, kde mu denně dávali kapačky s antibiotiky. Nyní už je Gottovi lépe a připravuje se na návrat na scénu.



Přečtěte si
-bello-
18. 12. 2016 • 17:33

O chalupě v médiích žvanil sám!!! Nic " se neprovalilo " co Mistr Kája nechtěl.Takový mohutný píár s chalupou si dělal on sám, ochotně a velmi rád! Místní je rádi nemaj, zejména Gottovou, protože co ona jako neodborník na stavbě si vymejšlí a žádá za kraviny to svět neviděl.Oni jsou ta zbohatlá bída, co by ráda, ale neumí v tom kotvit .A tak se plácaj furt ve vlnách . A to si ještě užijem až začne Čas růží dobývat " svět "

antonuis.j
18. 12. 2016 • 13:26

Co tu zas aháci blábolí? Jasně že roubenka patří pořád jeho tchyni, když ji ještě neprodal! A to, že má "strach z lidí" je taky dobrý špek - Karel Gott lidi potřebuje k dýchání a životu, kdyby měl strach nelezl by ihned po nemoci pořád ven a nepředváděl se. Měl jsem ho rád a zpívat uměl, ale co poslední rok předvádí, to je trapas jeden za druhým, kobyla ho vede fakt do záhuby. Takže kecy, že by mu vadily zástupy lidí, to je fakt vtip, nepovedený.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.