Misska Jandová v blázinci kvůli infekci? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Misska Jandová v blázinci kvůli infekci?

Zuzana Jandová čeká na výsledky testů.
Zuzana Jandová čeká na výsledky testů. (Foto: archiv Zuzany Jandové)

Zuzana Jandová (29) před nedávnem prodělala kolaps. Dokonce musela být hospitalizována na psychiatrii v pražských Bohnicích. Krásná modelka nyní čeká na výsledky testů, protože na její psychiku mohla mít vliv vážná nemoc.

Lékaři soudí, že za jejími problémy by mohla být borelióza. „Už několik týdnů mi bylo velmi nevolno, točila se mi hlava, ztrácela jsem orientaci a byla jsem opravdu velmi slabá. Den, kdy mi má kamarádka zavolala pomoc, jsem strávila prakticky non stop na toaletě a nebyla se schopná téměř zvednout,“ prozradila Jandová primáckému TopStaru s tím, že čeká na výsledky. Z léčebny, kde se v minulosti léčila i Iveta Bartošová (†48), modelku propustili 9. listopadu. „Je mi lépe a lépe. A chtěla jsem vám popřát krásné Vánoce a plné klidu a míru. Tak sbohem a děkuji,“ loučila se s ústavem.



Přečtěte si
eisenbieger
14. 12. 2016 • 12:11

nemuze najit chlapa s prachama , ale holka taky neumi varit a prat pradlo ...takovou slipku na mrdanitschko najdes vecer bezne v kazny kavarne ...ukazes ze mas "love" a slipka ti zobe obratem z ruky nasledne se slika

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.