Pavel Zedníček po zrušení svého pořadu: Vzpoura diváků! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pavel Zedníček po zrušení svého pořadu: Vzpoura diváků!

Zedníček uváděl Kurňa, co to je? tři roky.
Zedníček uváděl Kurňa, co to je? tři roky. (Foto TV Barrandov)

Poprask mezi diváky způsobilo zrušení pořadu Kurňa, co to je? na televizi Barrandov. Jakmile se Pavel Zedníček (67) objeví na veřejnosti, bombardují ho dotazy, proč náhle zmizel z obrazovek.

Zedníčkův pořad koncem září zrušili, přestože byl na Barrandově druhý nejsledovanější. „Vím, že to stále dokola reprízujou a lidi na to pořád koukají,“ svěřil deníku Aha! herec. „Zastavují mě na ulici a ptají se mě: Kurňa, proč to skončilo?“ přiznal Zedníček, který s pořadem prožil téměř tři roky.

Rána od televize to byla o to větší, že pořad zaměstnával spoustu jeho blízkých. Synovec Jakub (26) s ním moderoval a životní partnerka Hanka Kousalová (53) byla scenáristkou a dramaturgyní. To, že by se Zedníček do televize vrátil a pokračoval v úspěšném pořadu, je ale v současné době bez šancí. „Zatím se nic nerýsuje. O ničem nevím,“ přiznává herec a moderátor. „Tak třeba přijde zase něco jinýho...“ nepřestává Zedníček doufat.

Z obrazovky na jeviště
V současné době herec pro žádnou televizi nepracuje. „Měl jsem točit pro Českou televizi pohádku, ale nějak jsme se časově nedomluvili, protože jsem měl někde představení. Teď se věnuju hlavně divadlu,“ řekl Aha! herec, který s Janou Paulovou (61) řádí na prknech Kalichu v nové komedii Pro tebe cokoliv.



Přečtěte si
vigela
6. 12. 2016 • 22:12

Ten pořad mě odpuzuje už svými upoutávkami. Ani jsem netušila, že skončil. Tak se rozpadl rodinný podnik. Aspoň bude "mladej" moct jít dělat něco pořádného (pokud něco takového umí).

zlobit
6. 12. 2016 • 21:01

A Vy jste to od nich asi dostal také demenci, protože tento pořad vysílali na Barandově a ne na Primě.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.