Sexy Perkausová: Má strach, že ji... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Sexy Perkausová: Má strach, že ji...

Eva Perkausová
Eva Perkausová (Foto pro Aha! – Filip Matušinský, herminapress.cz)

Takhle drahý kousek oblečení na sobě Eva Perkausová (22) ještě neměla. Moderátorka Top Star vynesla bílou bundu s cingrlátky, jejíž hodnota je půl milionu korun!

Jedno je jisté, v lyžařském kompletu bude každá nepřehlédnutelná, v noci totiž svítí. Na celém světě je jenom deset kusů a jeden je v pražském butiku. Jako první měla možnost ho předvést Eva Perkausová.

„Měla bych strach v téhle bundě vyrazit na hory. Už kvůli té ceně a navíc je bílá, takže bych si nemohla dát ani svařák. V životě jsem nic dražšího na sobě neměla,“ řekla deníku Aha! moderátorka.

Eva je vášnivou lyžařkou, a tak i letos vyrazí s přáteli na hory. „Do Špindlu asi ne, tam jsem byla loni poprvé a navíc pracovně. Spíš někam ven, kde mě nikdo nezná, a hlavně si pořádně zalyžujeme,“ tvrdí kráska.



Přečtěte si
antonuis.j
2. 12. 2016 • 12:47

Souhlas, mně se teda ale nelíbí vůbec, je umělá, hubu má jak pytel na zmije a vypadá hrozně strhaně, vyžile a staře. Tipoval jsem jí min. 40 - není to fakt mladá svěží holka, ale vysloužilá curva, která se tím navíc ještě chlubí, že se o patnácti prodávala starým dědkům. Je blbá jak troky, nevzdělaná a tupá a neumí ani mluvit, prostě póvl, jaké jsou dneska v módě, hnus a nechutnost. Za co se dřív lidé styděli, to dnes mají za přednost nechápu!

aveneta
2. 12. 2016 • 11:02

Perkausová....takový ten typ umělé krásky, chybí mi u ní taková ta živočišná přirozená krása jak ve vizáži, tak v chování. Někdo tyto "barbíny" má rád....jistě ošklivá není, ale já oceňuji trochu jiný styl krásy.....

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.