Ivana Trump chce do Čech: Výnosný kšeftík od exmanžela? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Ivana Trump chce do Čech: Výnosný kšeftík od exmanžela?

Ivana by ráda dostala funkci americké ambasadorky. Co na to její exmanžel?
Ivana by ráda dostala funkci americké ambasadorky. Co na to její exmanžel? (Foto ara)

Nově zvolený americký prezident Donald Trump (70) hodlá do fungování úřadu zapojit i svou rodinu. Nyní se o lukrativní post přihlásila dokonce Trumpova exmanželka a bývalá česká modelka Ivana (67).

Řeč je o postu velvyslance v České republice. Podle Blesku probíhá šeptanda o tom, že Donald dosadí na toto místo někoho ze svých příbuzných, už od minulého týdne. Původně se spekulovalo o jednom z jeho dětí, dceři Ivance (34) nebo Donaldu juniorovi (38). Donaldův syn je ostatně jediný, který trávil řadu prázdnin u svých prarodičů v Čechách a naši řeč tudíž plynně ovládá. Problém je, že Trumpův synáček už má řadu povinností jinde.

„Donald určitě ne, ten bude muset řídit rodinný byznys. Že to bude Ivanka, možné je,“ zaspekuloval pro Blesk zdroj blízký prezidentově rodině. Nyní to ale vypadá, že dobře placené místečko Ivance vyfoukne její maminka.

„Navrhnu, abych ambasadorem pro Českou republiku byla já,“ prohlásila Ivana suverénně pro NY Post. „Narodila jsem se tam, umím řeč a každý mě tam zná. Jsem známá po celém světě – i jako Ivana, ani není třeba přidávat příjmení Trump,“ chvástala se Donaldova první žena. V Čechách ostatně stále žije Ivanina matka Marie Zelníčková (90).

Ať už si Trump zvolí kohokoliv, budoucí velvyslanec se bude mít jako v bavlnce. Američtí amsadoři v zámoří berou až 3,5 milionu korun ročně. K tomu si připočtěte diety a další náhrady spojené s pobytem. Vybrat si mohou až 45 dní dovolené. Peníze dostávají i ve státních svátcích. A po návratu domů mohou jít rovnou do penze!



Přečtěte si
st.rec
15. 11. 2016 • 10:51

Schapiro se chvástal českými kořeny a jak to dopadlo? To Ivana nepotřebuje hrabat,ve společnosti se vyzná,proč by ne?Stejně tak byla přece honorární konzulkou Suzanna Maus-rodilá Češka.

vigela
15. 11. 2016 • 09:22

Proč je to psáno s despektem a skrytou závistí? Myslím, že Ivana Trump žádný přivýdělek nepotřebuje. Na místo velvyslankyně by se hodila - umí oba potřebné jazyky, zná naši republiku i svět, má zkušenosti. Úplně blbá asi nebude - to by nebyla tam, kde je.

tulip
14. 11. 2016 • 22:13

Asi by byla lepší,než byla Shirley Templ-Black

bursik
14. 11. 2016 • 18:40

presne anka vystihla !! Ivana je pracovita i s 3 detma nezahalela a vzdy pracovala , jina na jejim miste by se nenamahala ani rano vstavat..Ma vysledky jak v materstvi, tak v podnikani A pani Trump nezname,takze je fuk co pisi media

bursik
14. 11. 2016 • 18:34

Ivana Trump by nebyla spatna volba A take jeji deti maji ceske geny,- mladi by mohli pracovat v Praze !urcite Ivana je lepsi a krasnejsi velvyslankyne nez L.Klausova na Slovensku -ta se nemuze fotit ani v mini ci plavkach Staci videt oblicej a skrehotavy hlas Livie ,ktera je opravdu i hloupa a nic nedokazala,jen s tim Vaskem lestit zidle a sbirat suvenyry po svete-zadarmo !!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.