Hvězda Tváře Cina: I smrt mu sluší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Hvězda Tváře Cina: I smrt mu sluší!

Jan Cina
Jan Cina (Foto pro Aha! – Kalendář Proměny 2017/Petr Kurečka, Michal Kratochvil, www.kalendarpromeny.cz)

Absolutní chameleon! Tak Jan Cina (28) vystupuje nejen v show Tvoje tvář má známý hlas. Pro kalendář Proměny se převtělil v hollywoodskou hvězdu Goldie Hawnová (70) ve filmu Smrt jí sluší.

A byla to ještě větší výzva než v Tváři! Jelikož se kalendář na příští rok nese v duchu proměn filmových plakátů, musel se »sesynchronizovat« ještě s dalšími dvěma herci. Chantal Poullain (60) a Michal Dlouhý (48) neměli čas, a tak všichni fotili na plakát pro film Smrt jí sluší každý sólo. A to byl hodně velký oříšek.

Cina to měl nejtěžší. Nejen, že fotil jako první, ale také strávil nejdelší čas v maskérně. „Upřímně jsem si na začátku říkal, že najít společné rysy, bude těžké. Ale myslím, že díky zázračným rukám maskérky a kostymérky a samozřejmě umu fotografa, Cina zmizel a objevila se Goldie,“ svěřil Honza, když viděl konečnou podobu plakátu, kam se jednotliví aktéři pomocí trikových efektů zakomponovali.

Křest nejen této proměny se bude konat už 15. listopadu. Poullain je patronkou nadace Archa Chantal kam poputuje výtěžek z prodeje.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.