Bud Spencer & Terence Hill, hvězdy našeho DVD - Bud utekl z domova! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Bud Spencer & Terence Hill, hvězdy našeho DVD - Bud utekl z domova!

Herci Bud Spencer (vpravo) a Terence Hill se jako komická dvojice stali obrovskými hvězdami, kterézná celý svět.
Herci Bud Spencer (vpravo) a Terence Hill se jako komická dvojice stali obrovskými hvězdami, kterézná celý svět. (Profimedia.cz)

PRAHA – Už zítra si budete moci spolu s deníkem Aha! koupit i DVD s filmem Superpolicajti z Miami, kde v hlavních rolích excelují Bud Spencer (77) a Terence Hill (67). Ačkoliv filmy této dvojice na světě stále rozesmávají desítky milionů lidí, podobně jako u dalších velkých komiků se jejich soukromý život nesl spíše ve smutném rázu. Najdeme tam tragické úmrtí, kruté hádky i útěky z domova!

Otec Buda Spencera byl bohatý podnikatel, který si usmyslel, že jeho syn musí jít v jeho stopách. Spencer tak nejprve vystudoval práva a pak se za otcem přesunul do Jižní Ameriky, kde v té době podnikal. Jenže tam se budoucí herecká hvězda se svým autoritativním otcem vůbec nepohodla a utekla od něj. Spencer se tak nejprve živil v Jižní Americe jako prodavač aut a pak i jako stavař silnice z Panamy do Buenos Aires. Jenže nakonec volání múz neodolal a vrátil se do Itálie. Tam se snažil uživit jako hudební skladatel, což se mu ne úplně dařilo.

Velké nadšení nevyvolávaly ani jeho hodně vedlejší role v některých filmech. A ačkoliv se pak stal filmovou megastar, Spencerův otec svému synu zběhnutí z dráhy byznysmena nikdy neodpustil. To Terence Hilla postihla největší rodinná tragédie v roce 1990. Při dopravní nehodě tehdy zahynul šestnáctiletý adoptivní syn Hilla Ross. Terence rodinnou tragédii nesl o to hůř, že s Rossem hrál v několika svých filmech. „Byl neuvěřitelně talentovaný a zemřel tak mladý,“ rozplakal se Hill nad rakví svého syna během jeho pohřbu. Dodnes se prý s tragédií nedokázal úplně vyrovnat.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.