Bitva Pitta a Angeliny Jolie: Brad konečně viděl syna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Bitva Pitta a Angeliny Jolie: Brad konečně viděl syna!

Brad Pitt s rozvodem nesouhlasí.
Brad Pitt s rozvodem nesouhlasí. (Foto Profimedia.cz)

Po dlouhých týdnech se Brad Pitt (52) mohl sejít s nejstarším adoptivním synem Maddoxem (15). Zároveň však odmítl podepsat formality s žádostí o rozvod, kterou podala jeho manželka Angelina Jolie (41).

Zatímco pět ostatních dětí už Pitt (za terapeutického dohledu) viděl, situace s Maddoxem je jiná. Chlapce z Kambodže totiž Jolie adoptovala ještě když byla vdaná za Billy Boba Thorntona a Pitt si jej osvojil až později. K adoptivní matce má znatelně silnější pouto než k otčímovi. A právě fyzický konflikt údajně opilého Brada s Maddoxem na palubě letadla byl nejspíš pro Angelinu poslední kapkou. Nedlouho poté  požádala o rozvod. Údajnou Pittova hrubost vůči dětem dosud řeší sociálka i FBI, herec však odmítá, že by na jekékoliv dítě kdy vztáhl ruku.

Nyní už terapeut usoudil, že je načase, aby se Brad a Maddox konečně setkali a o všem si promluvili.

Tentýž den vypršela lhůta, dokdy měl Pitt vyplnit formální odpověď na manželčinu žádost o rozvod. „Brad chce společnou péči, ale kdyby papíry vyplnil, narýsovalo by to bitevní linie,“ konstatuje server TMZ. „Angelina chce všech šest dětí Paxe (12), Zaharu (11), Shiloh (10), Knoxe (8), Vivienne (8) i Maddoxe (15) do výhradní péče, což povede k velké právní bitvě,“ tvrdí zdroj z blízkosti rodiny.

Kdy se střetli?
K osudné hádce v letadle došlo 14. září, údajně přiopilý Pitt Maddoxe napadl. 19. září pak Angelina podala žádost o rozvod.



Přečtěte si
-bello-
24. 10. 2016 • 00:10

Asi Maddox potřeboval facku, tak ji dostal .Je zajímavý, že nikoho nenapadlo spočítat kolik dnů v roce jsou děti opravdu doma, spí ve svých postelích a je s nimi máma Angelína Kdysi jsem si myslela bůhvíco není Angelina za hvězdu.Po pár filmech jsem si řekla, proč ji proboha tak vynášejí ?.Filmy , v nichž hraje jsou srágory a ona je střední , průměrný výkon.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.