Věra Martinová královnou sekáčů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Věra Martinová královnou sekáčů!

Věře Martinové se za to, že nakupuje oblečení z druhé ruky, nestydí.
Věře Martinové se za to, že nakupuje oblečení z druhé ruky, nestydí. (Aha! - Alexandr Malachovský)

Představujete si, že každá celebrita nakupuje zásadně jen značkové oblečení? Věra Martinová (56) mezi ně rozhodně nepatří. S dcerou Anežkou (22) nejraději zamíří do second handu.

„Chodíme moc rády do sekáče. Pro nás je to vlastně takové malé rýžování zlata. Když se pak mezi hromadou písku objeví nějaká zlatinka, máme z toho přímo objevitelskou radost,“ popsala Martinová svoje zážitky ze sekáče pro idnes.cz.

Ačkoliv si ve svém věku stále udržuje štíhlou postavu, do oblečení po dceři už se nějaký ten pátek nevejde. „S přibývajícími lety s ní nějak ve váhové kategorii nedokážu držet krok. Anežka je lektorkou power jógy, běhá. No, až je mi stydno. Měla jsem ráda tenis, ale ten už kvůli problémům s klouby moc nemůžu. Nějak jsem zlenivěla a jsem ráda, když se dostanu na kolo a na procházky. Ale to mě zas nebaví chodit jen tak. Moc ráda mám třeba chození po horách, kde mi jsou odměnou krásné výhledy,“ říká zpěvačka o svém poněkud laxním přístupu ke sportu.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.