Herečka Jana Plodková (35): Podlomené zdraví kvůli StarDance! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Herečka Jana Plodková (35): Podlomené zdraví kvůli StarDance!

Tréninky herečku fyzicky ničí.
Tréninky herečku fyzicky ničí. (Foto Aha!– David Kundrát, archiv ČT)

Strach, bolest a nervozita. S tím vším bojuje v taneční soutěži StarDance Jana Plodková (35). Roky má problémy se zády, a proto se děsí, že ji vyřadí z provozu. A do toho ji ničí stres z každého přenosu.

Po každém tréninku trpí. „Zranění naštěstí ještě nebylo, ale tělo bolí. Zrovna včera jsme trénovali sambu asi sedmkrát a večer jsem si musela dát dlouhou vanu, abych tělo zrelaxovala,“ přiznala éterická herečka, která se děsí velkých zdravotních komplikací.

„Tíhnu k tomu, že mi strašně tuhnou záda a šíje. Takže chodím pravidelně na masáž, a teď jsem si to naordinovala mnohem častěji. Protože se mi občas stane, že mi ta šíje úplně ztuhne, a potom se mi motá hlava a ztrácím rovnováhu,“ přiznala Plodková, která v soutěži nebojuje jen se strachem ze zranění, ale také s obrovskou nervozitou.

„Mám pocit, že každý přenos je první a přináší mi obrovskou nervozitu. Nikdy jsem nic podobného při práci nezažila. Je to obrovská skrumáž emocí. A i teď při tréninku na přenos, jakmile řeknou moje jméno, tak už mi je šoufl,“ svěřila se herečka.

Omalovánkami proti stresu
Proti stresu se snaží aktivně bojovat. „Mám v šatně antistresové omalovánky a tím relaxuju. Když je volno, tak si kreslím, aby mě to uklidnilo,“ prozradila Jana.



Přečtěte si
jity
17. 10. 2016 • 09:24

Proč tam chodí? Pro prachy, jinak by tam nešel nikdo.

vigela
16. 10. 2016 • 15:25

Souhlasím. Proč tam tedy chodila - to nevěděla dřív, že na to nemá? Ani fyzičku, ani nervy? Je mi ale sympatická. Co se týče antistresových omalovánek, jimiž se uklidňuje - na ty jsem se nedávno podívala v knihkupectví a zjistila, že bych z nich přišla o nervy během pěti minut. Na vybarvování pidipolíček nemám trpělivost.

brunos
16. 10. 2016 • 11:48

Koho zajímá tato niemandka.

hermanka
16. 10. 2016 • 11:26

Ta anorektička je k nekoukání.Jak to že nemá fyzičku?Její záda jsou jak záda chlapa.Nežere a cvičí.Herečka nic moc a tady má strach ,že vypadne tak dělá unavení kytičku,loktař Plodková

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.