Můj první SEX - Moderátorka Eva Aichmajerová (27): SEX SE ŽENOU? PROČ NE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Můj první SEX - Moderátorka Eva Aichmajerová (27): SEX SE ŽENOU? PROČ NE!

Pro chlapy je přímo výzvou k erotice. Řekněte sami. Zelené kočičí oči, dlouhé havraní vlasy a báječná figura. Mnozí nezapomenou na její erotické fotografie, které svého času.

Pro chlapy je přímo výzvou k erotice. Řekněte sami. Zelené kočičí oči, dlouhé havraní vlasy a báječná figura. Mnozí nezapomenou na její erotické fotografie, které svého času kolovaly po internetu. Eva je dnes seriózní moderátorkou, ale o erotice umí mluvit otevřeně, bez zábran. „Poprvé to bylo v mých patnácti. Byla to má první známost, jmenoval se Petr. Stalo se to u mě doma, v panelákovém bytě na palandě, kde byli ještě nalepení Šmoulové,“ začíná vzpomínat Eva. Tento zážitek podle ní patří k těm horším v životě, protože ani ona, ani její přítel neměli dostatek zkušeností. Se svým současným přítelem si naopak sex velmi pochvaluje. „Kvůli mé pracovní vytíženosti to není tak často, ale o to je naše milování intenzivnější,“ říká. Nejraději vzpomíná na »rychlovku« na kapotě auta. „To bylo vážně super. Jeli jsme s přítelem z chaty, chtěli jsme se pokochat vyhlídkou a nějak se neovládli,“ vypravuje Eva s úsměvem. Jinak se nebrání ani různým experimentům, třeba milování se ženou. Zato erotické pomůcky ji nelákají. „Koupila jsem si klasickou mužskou náhražku, ale zase jsem ji vyhodila. Umělé mě nebaví,“ dodává s úsměvem.


Autor: (ph)
Foto: profimedia.cz, archiv

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.