Oslavenec Voříšek: Dárek z truhlářství, hned si do něj lehl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Oslavenec Voříšek: Dárek z truhlářství, hned si do něj lehl!

Karel Voříšek
Karel Voříšek (Foto showpix.cz, facebook.com)

Rodina dlouho přemýšlela, co mu dá k narozeninám. Nakonec to vyhrála postel, která se jmenuje Oříšek. Pro moderátora Karla Voříška, který dnes slaví třiapadesát, ji vyrobilo truhlářství jeho sestry Jany a švagra Štefana.

Karla dar potěšil a hned ho vyzkoušel. Nechyběly u toho sestřiny děti Janinka (4) a Štefan (9). „Mám je jako své vlastní,“ přiznal bezdětný Karel.
Má ale jednu podmínku. Nesmějí mu říkat strejdo. „To slovo nemám rád, protože pro děti je strejda každý. Mám od nich přezdívku Tačůd. To byla ta žába kouzelníka Čáryfuka,“ prozradil se smíchem Karel.

Postel primáckého moderátora nadchla. Hned spolu s dětmi vyzkoušel, jak je pohodlná, a přidal se i mazel kocour. V Oříšku, jak se postel po rodinném příjmení spisovně jmenuje, se bude dobře odpočívat.

Řeší jen kila, věk ne
Přibývajícími roky se moderátor moc nezabývá. Co ale bedlivě sleduje, je váha. V nové knize Štěstí se dá naučit, která vyšla v pondělí, popisuje i své hubnutí. „Podařilo se mi shodit za tři měsíce dvanáct kilo. Vynechal jsem z jídelníčku pšenici, která mi škodí. Pravda je, že nejste tlustí, ale oteklí. Moje tělo mě o tom přesvědčilo velmi brzy. První začaly mizet otoky ve tváři. Neuvěřitelné. Pak začalo splaskávat břicho,“ pochlubil se Voříšek.



Přečtěte si
jiriforman
13. 10. 2016 • 08:04

Voříšek na to jde rafinovaněji, on nás týrá zprávama.

hejpockej
13. 10. 2016 • 04:53

me osobne na Voriskovi neco nesedi, znam jednoho pedofila, stejny pohled a usmev, taky teplous, utyral malou holcicku k smrti.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.