Za 6 let Prostřeno 6 tisíc receptů: Tuhle českou klasiku zde však nikdy neuvařili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Za 6 let Prostřeno 6 tisíc receptů: Tuhle českou klasiku zde však nikdy neuvařili!

Prostřeno je kult!
Prostřeno je kult! (Foto: FTV Prima)

Kuchařská show Prostřeno slaví už šest let na televizních obrazovkách. Během těch let mohli diváci spatřit všemožné exoty i skutečné mistry vařečky, očima ochutnali spoustu pokrmů. Do jedné klasiky se však nikdo z dlouhé řady soutěžících dosud nepustil!

Za dlouhé roky trvání úspěšného pořadu se podle magazínu Blesk Tv Mánie uvařilo skoro šest tisíc receptů. U ploten luxusních či umaštěných se zde soutěžící pouštěli do smažáků, kachen nebo moderního cheesecake.

Přesto existuje jedno jídlo, které kuchyní ještě nezavonělo. Jeho absence na talířích zaráží o to více, že jde o jeden z klasických českých pokrmů - NIKDO NIKDY ještě neuklohnil KOPROVKU!



Přečtěte si
aidina
10. 10. 2016 • 12:46

A je úplně jasné proč.Já třeba koprovku úplně miluju,ale jsem asi jediná z rodiny a i lidé z mého okolí ji většinou nemají rádi,a vůbec všeobecně je taková neoblíbená,že by nikdo nerisknul ji vařit.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.