Lukáš Pavlásek: Založil si taneční školu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Lukáš Pavlásek: Založil si taneční školu!

Pavlásek si věří, založil taneční školu.
Pavlásek si věří, založil taneční školu. (Foto České televize, ara)

Z tanečního prvku »Pavláskova nožička« vznikl celorepublikový pojem! Tudíž i přes nevoli půlky národa si Lukáš Pavlásek (38) loni ve Star- Dance »vytancoval« třetí místo. Díky nově nabytému umu si komik věří natolik, že založil svou vlastní taneční školu!

Přestože jeho tanec připomínal spíše smýkání pacienta s epileptickým záchvatem, Lukáš ze slávy, kterou mu soutěž Star- Dance přinesla, těží dodnes. Nejenže je zván na různé plesy a společenské akce, aby »zatančil «, ale on svůj neum pozvedl na vyšší úroveň – kurzy pro začátečníky.

Celý rok na sobě pilně pracoval a nacvičoval nové prvky, na něž láká mladou generaci. „Naučí se zejména »Pavláskovu nožičku«, se kterou zatančí úplně vše,“ říká zcela vážně Tydýt, proslavený reklamou na mobilního operátora, kterému do kurzu dorazil i mladý tanečník Štěpán. Když ho chtěl ale Pavlásek něco naučit, narazil. Ačkoli předváděl své nejlepší taneční kreace, mladík ho rozdrtil, na což známý komik není zvyklý.

„V naší škole je to totiž nastavené hlavně tak, že vyhrává učitel,“ vysvětlil s úsměvem Pavlásek, který taneční boty nepověsil na hřebík. Originální kroky bude učit už v listopadu v Brně na Festivalu sportu, tance a zábavy. „Když budu mít dobrou náladu, uvidíte kreace, které mě dostaly do žebříčku nejlepších tanečníků,“ zve na taneční událost roku Pavlásek, jež se neúspěchu nebojí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.