Kardashian svázali a oloupili o šperky za čtvrt miliardy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Kardashian svázali a oloupili o šperky za čtvrt miliardy!

Kim měla na Týdnu módy v Paříži šperky za stamiliony korun.
Kim měla na Týdnu módy v Paříži šperky za stamiliony korun. (Foto Profimedia.cz)

Peklo si prožila hvězda sociálních sítí Kim Kardashian (35). V noci na pondělí se k ní vloupalo pět mužů přestrojených za policisty, namířili na ni pistoli a spoutali ji ve vaně. To aby mohli ukrást šperky v neuvěřitelné hodnotě čtvrt miliardy korun!

Podle médií musí oplakat zejména druhý zásnubní prsten s dvacetikarátovým diamantem, který jí před pár týdny manžel věnoval. Jeho hodnota činí omračujících sto milionů korun. Ten jí nejspíš stáhli přímo z prstu, zbytek činil obsah šperkovnice, kterou si do Paříže za Týden módy dovezla...

Jugoslávští mistři
Je možné, že za loupeží stojí nechvalně proslulý gang, či spíše síť lupičů, kterým Interpol přezdívá »Růžoví panteři« – podle komedií s Peterem Sellersem. Jde o mistry-lupiče klenotů, desítky a možná i stovky vzorně spolupracujících kriminálníků z bývalé Jugoslávie, z nichž řada má zkušenosti i z válek.

Čerstvá kořist za deset milionů eur rozhodně není jejich největší – byli to patrně oni, kdo z hotelu Carlton v Cannes roku 2013 sebrali před startem festivalu pytel výjimečných klenotů rusko-izraelské společnosti Leviev. Šlo zřejmě o vůbec největší loupež svého druhu se škodou bratru desetinásobnou, tedy přes dvě a půl miliardy Kč! Celkem při více než stovce loupeží po celém světě nakradli »panteři« odhadem 12 miliard Kč!

Proč nezasáhl osobní strážce? Hlídal jí ségry...
Kim měla s sebou v Paříži svého věrného bodyguarda – na letošní Týden módy Pascal Duvier jen tak nezapomene. Napřed se vyznamenal, když se na jeho svěřenkyni vrhnul šprýmař Vitalij Seďuk a chtěl políbit nejslavnější zadnici showbusinessu. Svalnatý judista provokatéra okamžitě zpacifikoval. Teď si ale možná bude vyčítat, že Kim neochránil před lupiči. Osudné noci ovšem nebyl s ní, »půjčila« ho sestrám (Kourtney Kardashian a Kendall Jenner), které hlídal v nočním klubu...

Duvier (193 cm/120 kg) pracuje s Kardashianovými přes dva roky, má ovšem zkušenosti s řadou celebrit. Pracuje třeba pro Fergie, střežil mj. koncerty U2, Katy Perry, Christiny Aguilery či Justina Timberlaka. Díky tomu se sám stal tak trochu celebritou. Novináři si oblíbili jeho humor („Osobního strážce s Kevinem Costnerem jsem viděl jen 126krát“), a tak si ho občas dobírají za spotřebu jídla či módní přešlap: ledvinku („Prozradím vám, co v ní je, ale pak vám musím zlámat ruce a vyříznout jazyk!“).



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.