Předmanželská smlouva mluví jasně: Sedm domů pro Pitta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Předmanželská smlouva mluví jasně: Sedm domů pro Pitta!

Angelina požádala o rozvod minulý týden.
Angelina požádala o rozvod minulý týden. (Foto: Reuters, Profimedia.cz, ara)

Předmanželská smlouva sice ubírá svatbě na romantice, zvlášť v případě páru, jehož majetek se odhaduje na 9,6 miliardy Kč, však může leccos zjednodušit.

Řeč je samozřejmě o nejsledovanějším rozvodu letošního roku – herců Brada Pitta (52) a Angeliny Jolie (41). Když po deseti letech vztahu sepisovali předmanželskou smlouvu, nejspíš ji považovali jen za formalitu – co kdyby náhodou. Za pouhé dva roky ji však mají v rukou právníci a dělí na jejím základě majetek.

Sedm z dvanácti nemovitostí připadne Bradovi, dvě Angelině a tři (včetně vinice ve Francii) zůstávají i nadále společné – pravidla pro jejich užívání jsou pevně stanovena. Dělení majetku tedy slavný pár vyřešil předem do posledních detailů. Na to nejdůležitější však v předmanželské smlouvě nepomysleli – a tak není divu, že rozvodová bitva Pitt vs. Jolie se bude točit hlavně kolem jejich šesti dětí.

Zatímco Angelina Brada osočuje z toho, že je k dětem hrubý, on zase tvrdí, že je herečka vystavuje nebezpečí při humanitárních cestách do chudých zemí. Aby jim je nakonec nesebrala sociálka...

Angelinu utěšuje Johnny Depp!
Ani tak silná žena jako Angelina Jolie se v těžké životní situaci neobejde bez pořádné opory. Tou má být slavné herečce kolega a kamarád Johnny Depp (53)! Ten koneckonců také prochází rozvodovým řízením a paradoxně stejně jako Pitt čelí obvinění z agrese a násilí. Rýsuje se snad nový hvězdný pár?

Bodyguard hlídá jako ostříž! 
Vila v Malibu, kam Angelina prchla i se všemi šesti dětmi, je pod permanentním dohledem bodyguardů. Zdá se, že mají plné ruce práce a rodinku hlídají ve dne, v noci...



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.