Natálie Grossová (13): Tajné plány! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Natálie Grossová (13): Tajné plány!

Natálce už divadlo nestačí.
Natálce už divadlo nestačí. (Foto Aha! – Robert Klejch, David Kundrát)

V divadle jde z jednoho muzikálu do druhého a hraje také v primáckém seriálu Přístav. Mladší dcera expremiéra Stanislava Grosse (†45) má ale větší ambice. „Sním o tom, že dostanu velkou roli ve filmu,“ svěřila deníku Aha! Natálie Grossová (13).

Je mladá, talentovaná a její hvězda stále stoupá. Nic ale nemá zadarmo. Musí na sobě tvrdě dřít a neví, co je volno. Neustále všem dokazuje, že není jen protekční holčičkou, která měla známého otce. „Hodně se musím věnovat přípravě rolí a skloubit to se školou. S maminkou mám domluvu, že když mi to ve škole nepůjde, budu muset s divadlem okamžitě skončit,“ prozradila Aha! Natálie na oslavě pátého výročí společnosti Musical Production Emy Krahulíkové, která jí jako první dala šanci zazářit.

„Chodím na hodiny zpěvu a vůbec se snažím neustále zdokonalovat. Když mám den volno, procházím si texty a rozhodně se neumím nudit,“ popsala své zapálení pro divadlo Grossová. „Hraju i v seriálu Přístav a tu roli miluji, ale stále sním o tom, že dostanu roli ve filmu. To se zatím nepoštěstilo, ale nepřestávám doufat,“ odtajnila svůj velký sen Natálka.

Lásky jdou stranou
„Sice pár lásek už proběhlo, ale sama cítím, že na kluky mám zatím čas,“ tvrdí. „Víc mě baví věnovat se divadlu, hraní a zpěvu,“ uzavřela Natálie, která momentálně září v představení Antoinetta – královna Francie v pražském Divadle Hybernia.



Přečtěte si
jity
22. 9. 2016 • 13:10

Pořád tady čtu, že nemá talent, byla jsem v divadle a tam talent měla, tak nevím kam na to všichni chodí. Přiveďte svoje dětičky ať ji přeskočí a hrají to lépe.

mirkazam
22. 9. 2016 • 10:52

Suverenní spratek....

argido
22. 9. 2016 • 10:48

Chudák ošklivá holčička, což o to, to by nevadilo, ale herecký, ani pěvecký talent opravdu nemá.Nevím, kdo ji utvrzuje, že je talentovaná - pád bude těžký....Chudinka malá.

6010
22. 9. 2016 • 09:17

Toto nehezké děvčátko bude mít zřejmě ambice po tatíčkovi.On to také dotáhl daleko, ale za jakou cenu.Doufám, že nedopadne jako on,když je ta astmatička.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.