Blanarovičová o mládí: Internát jako koncentrák! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Blanarovičová o mládí: Internát jako koncentrák!

Yvetta Blanarovičová si na internátu prožila krušné chvíle...
Yvetta Blanarovičová si na internátu prožila krušné chvíle... (Foto Marek Pátek)

Yvetta Blanarovičová (52) zavzpomínala na svá mladá léta, která strávila na internátu. Kvůli podmínkám, co tam zažila, se ho snažila opustit co nejdříve.

„Z internátu jsem vylítla poměrně brzy, panovala tam totiž taková prapodivná pravidla. Velmi brzy jsem začala hostovat v divadlech, a tak jsem měla problém s tím, že jsem musela vychovatelkám neustále hlásit, že přijdu pozdě, protože mám představení,“ svěřila se herečka pro Krásnou Prahu. „Musela jsem mít vždy i potvrzení, že jsem v divadle opravdu byla, což mě nesmírně obtěžovalo.“

Jakmile tedy mohla, sehnala si podnájem v pražských Košířích. „Byla jsem tehdy studentka konzervatoře a skromný dvoupokojový byt jsem si pronajala společně s kamarádkou, která byla také herečka,“ dodala Blanarovičová.

 

 



Přečtěte si
eisenbieger
25. 12. 2016 • 11:29

na ty jedny fotce ty pekny pysky vyholeny , to tady musej puknout zavisti ty stary baby typu chaluge-mischuge ....pekna postavicka na mdanitschko

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.