Pernetová z Ulice: Za co utratila svůj honorář? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Pernetová z Ulice: Za co utratila svůj honorář?

Lucie Pernetová si v seriálu Ulice dost vydělala.
Lucie Pernetová si v seriálu Ulice dost vydělala. (Foto: Dana Kolářová)

Herečka Lucie Pernetová (37) je divadelní herečka a moderátorka televizních pořadů pro děti. Můžete si ji ale také pamatovat ze seriálu Ulice, kde si zahrála učitelku Hanku.

V Ulici byla něco přes dva a půl roku. Skončila v roce 2010, kdy otěhotněla a scenáristé poslali její postavu do Edinburghu. „Já jsem se po mateřské vrátila do práce, Hanka ale v Británii zůstala,“ řekla Lucie pro Blesk.

Herečka by se do seriálu ráda vrátila. Jedním z důvodů je i velmi slušný honorář, který v Ulici dostávala. „Mám díky tomu střechu na chalupě. A vždycky když tam přijedu, tak si řeknu: Á, díky televizi Nova máme krásnou střechu,“ prozradila Pernetová s tím, že by tam ještě potřebovala pár věcí zvelebit.



Přečtěte si
pauly007@...
5. 12. 2016 • 19:10

Když jsem poprvé shlédl ošklivku Betty a Esmeraldu myslel jsem že se mi to zdá že to snad ani není možné,jak hluboce jsem se mýlil,kdyby tuto nehoráznou blbost napsal nějaký scénárista třeba v Anglii tak by viděl jak by letěl.Nakonec vůbec nevím kdo to je Pernetová a po té Esmeraldě se mi začíná doopravdy stýskat...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.