Přežije Vágner z Přístavu pekelné bahno?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Přežije Vágner z Přístavu pekelné bahno?!

Jen zázrakem při náročném závodě nezkolaboval.
Jen zázrakem při náročném závodě nezkolaboval. (Foto Aha! – Petr Volgemut)

Tuny bahna na 45 kilometrech! To čeká Petra Vágnera (38), který už popáté absolvuje nejextrémnější závod v rámci Spartan Race. Na trase musí zdolat 60 překážek a musí se vejít do limitu 16 hodin!

Absolutní vysílení, adrenalin vytočený na maximum, obrovská dřina.  To všechno podstupuje herec dobrovolně. Už několik měsíců si totiž formuje postavu tvrdým tréninkem na extrémní závody, kterým propadl.  „Za 5 měsíců jsem absolvoval 4 závody – 4 medaile, různě náročné trasy a překážky. Doufám, že se ta půlroční příprava vyplatí,“ svěřila hvězda seriálu Přístav, který odstartoval – na rozdíl od Petrova posledního adrenalinového závodu – po prázdninové pauze už v pátek na Primě.

Vágner se ponoří opět do bahna už 3. září ve slovenském Vecheci a se sportem rozhodně neplánuje přestat. „Co bude další výzva, je otázka. Pět let se věnuji thajskému boxu pod vedením Marka Lončáka, nejlepšího v ČR. Několikrát jsem zvažovali zápas v ringu, tak uvidíme. Třeba si to dám ke čtyřicátinám!“ plánuje Vágner příští rok.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.