Tom Cruise posuzuje své adoptivní děti podle jejich vztahu k sektě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tom Cruise posuzuje své adoptivní děti podle jejich vztahu k sektě!

Tom Cruise
Tom Cruise (EPA, ara)

Syn žije v přepychu, dostal luxusní auto a jachtu, zatímco dcera je chudá, bydlí v pronájmu a táta ji nebyl ani na svatbě. Akční hrdina Tom Cruise (53) rozdělil svou lásku a majetek svým dvěma adoptovanýcm dětem podle toho, jaký mají vztah ke Scientologické církvi, jejíž je vysoce postaveným členem.  

Když ještě žil Cruise s manželkou Nicole Kidman (49) a tvořili spolu nejmocnější pár Hollywoodu, za velkého zájmu médií adoptovali dvě děti – chlapce Connora (dnes 21) a dívku Bellu (dnes 23). Po rozvodu v roce 2001 zůstali oba s tátou, který je čím dál vtahoval do Scientologické církve, jež je považována za nebezpečnou sektu.  Connor a Bella se nesměly stýkat se svou adoptivní matkou Nicole.  

Dojemné setkání    
Po čase se cesty obou děti rozešly. Connor je dnes jedním z nejvyšších členů Scientologické církve na Floridě, táta si ho proto hýčká a často ho navštěvuje. Koupil mu žlutý Ford Mustang GT (1,5 milionu korun) a jachtu k rybaření (14 milionů Kč), sehnal mu pár rolí ve filmu, uvedl ho mezi americkou smetánku. A Bella? Její víra časem ochladla a stejně tak Cruisova láska k ní. Dívka se odstěhovala do Británie, vloni se vdala za obyčejného a nemajetného ajťáka Maxe Parkera. Plánují spolu děti a bydlí v malém pronajatém domečku v Croydonu. A nedávno ji také čekalo shledání plné emocí: po dlouhé době se objala s Nicole Kidman a slzy dojetí nebraly konce… 

Víte, že...
...jmění Toma Cruise se odhaduje na 12 miliard korun?



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.