Vilhelmová o výchově: V hlavní roli vařečka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vilhelmová o výchově: V hlavní roli vařečka!

Táňa Vilhelmová je rázná matka. Výchova jí prý ale prozatím funguje.
Táňa Vilhelmová je rázná matka. Výchova jí prý ale prozatím funguje. (Foto Petr Novotný)

Zvládat tři syny se může někdy zdát jako nadlidský úkol. Ne však pro Táňu Vilhelmovou. Ta se totiž se svými ratolestmi vůbec nemaže.

Tatiana Vilhelmová je ve svých osmatřiceti letech zasloužilou matkou. S exmanželem Pavlem Čechákem má syny Františka (10) a Cyrila (8). Se zajíčkem Vojtou Dykem (31) si před třemi lety pořídili dalšího potomka, Aloise. A jak výchovu tří kluků zvládá?

„Jsou dny, kdy držím výstražně v ruce vařečku. Zatím to ještě funguje. Přísnost se vyplácí,“ prozradila herečka svůj recept Blesku.

 



Přečtěte si
ellenic
17. 11. 2016 • 19:02

„Ano. Já, společenský člověk, který nikdy netoužil sám cestovat nebo někde třeba jen sám strávit víkend, jsem najednou měla obrovskou touhu být sama s dětmi, prostě být svobodná matka" .Takto vysvětlovala svůj odchod od manžela a přirovnala to k situaci, kdy dostanete chuť na špenát . Teď jen čekat, než zase dostane chuť na něco jiného. Když jí nevadilo odejít od manžela, táty dvou synů, tak by neměl být problém odejít od Dyka, táty jednoho Lojzíka. Dlouho jí ta samota nevydržela . Její výchova je její problém, proč o tom informovat národ.

ivoadler
17. 11. 2016 • 13:31

Doma řezali je málo... To máme mládež!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.