Druhý Dolejšův masakr: Třešinky mojí dcery! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Druhý Dolejšův masakr: Třešinky mojí dcery!

Loni byl Dolejšův masakr motorovou pilou. Letos fotil vnadnou dceru.
Loni byl Dolejšův masakr motorovou pilou. Letos fotil vnadnou dceru.  (Foto: Facebook)

Místopředseda komunistů Jiří Dolejš (55) už zase »masakruje«. Loni se svým přátelům na sociální síti Facebook předvedl s drsňáckou motorovou pilou, letos si dovču na Slapech užívá s touto okouzlující dívkou!

Její poměrně rozbouřený výstřih ukázal zhruba patnáctistovce uživatelů, s nimiž se na síti »přátelí«. „Prý byl dnes poslední letošní tropický den – takže hezky do ruky pádlo, buřty nad ohněm a v podvečer i kytara,“ napsal si ke galerii fotek, kdy slečna s výstavními vnadami pracuje na táboráčku.

„Dcera, či nová partnerka?“ ptali se uživatelé rozvedeného Dolejše a fotku kvitovali. A za »a« bylo správně. Jde o třiadvacetiletou Vendulu, kterou trochu oplzlý úhel objektivu otcova mobilu ani fakt, že snímek veřejně vystavil, podle všeho nepohoršil. „Doufám, že už je v našich řadách, slečna,“ poznamenal na to jeden z Dolejšových stranických kolegů.

Přečtěte si
husakovodite
11. 8. 2016 • 21:24

Kurňa co proti těm komoušům lidi pořád mají. Dyť to jsou docela fajn lidi. A ta mladá soudružka, hmm

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.