Botoxem zkrášlená Kuklová prozradila, kam si to píchla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Botoxem zkrášlená Kuklová prozradila, kam si to píchla!

Míša Kuklová vypadá stále skvěle!
Míša Kuklová vypadá stále skvěle! (Foto Profimedia.cz)

Michaela Kuklová (48) vypadá na prahu padesátky stále mladistvě. Úplně přirozené ale její stárnutí není. Kde se kráska z českých pohádek nechala upravit?

Míša Kuklová už má na tváři pár vrásek. Nejvíce ji ale trápily ty mezi očima. K nim má bohužel genetickou dispozici a působila kvůli nim poněkud ustaraně. „Samozřejmě že mi lichotí slyšet, že vypadám mladě, a tím spíš, že doposud jsem nic většího nepodstupovala,“ svěřila se Kuklová pro Blesk s tím, že ostatní vrásky řešit nijak nehodlá.

S čím si však hlavu rozhodně láme, je její postava, kterou si Míša udržuje pravidelným cvičením. Posilovna ji ale nebavila, nahradila ji proto tzv. myostimulátorem. „Navíc mám tendenci se osvalovat, takže jsem v posilovně naopak přibývala, což tady nehrozí, a přesto se člověk zpevní a nějaký ten centimetr obvodu dané partie ubyde,“ pochvaluje si Míša.

A úplně neskončila ani se zákroky. S odbornicí Petrou Řehořkovou plánují, že si Míša v zimě nechá laserově ošetřit jizvičky po akné.

 



Přečtěte si
ivoadler
4. 9. 2016 • 11:08

Kdo tě píchal, Michalko? Nebo si to děláš sama?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.