Herečka Mária Orozco (43): Ošklivka Betty? Žádná stydlivka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Herečka Mária Orozco (43): Ošklivka Betty? Žádná stydlivka!

Orozco se vysvlékla pro mexické vydání magazínu Soho.
Orozco se vysvlékla pro mexické vydání magazínu Soho. (Foto Profimedia.cz, Twitter)

Pamatujete si na Ošklivku Betty? Hrdinka úspěšné kolumbijské telenovely, která se vysílala i v Česku, nosila rovnátka, měla silné brýle, obočí jak soudruh Brežněv a všichni se jí kvůli vzhledu vysmívali. Ve skutečnosti je ale její představitelka Mária Orozco (43) neuvěřitelná kočka, která se teď rozhodla ukázat v rouše Evině!

Orozco má s šikanou osobní zkušenost. I ona byla dříve ošklivé kačátko, na které si spolužáci ukazovali. „Měla jsem velký nos, nosila brýle a nemohla se na sebe ani podívat do zrcadla,“ vzpomíná na dospívání Orozco. „Zřejmě proto se mi povedlo vcítit se do Ošklivky Betty, protože jsem prožila to co ona,“ řekla herečka.

Čas ale plyne a z ošklivého kačátka se stala krásná labuť, která teď místo rovnátek ukazuje bradavky! A její tajemství na perfektní postavu? „Fit se udržuju pravidelným cvičením jógy,“ dodala Kolumbijka.
Orozco se vysvlékla pro mexické vydání magazínu Soho.

Přečtěte si
nicnezpravda
5. 8. 2016 • 12:59

starý tmavý bradavky mohla nechat zahalené a k tomu prsa nulky..

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.