Grossová je švorc: Musí školit prodavačky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Grossová je švorc: Musí školit prodavačky!

Šárka Grossová nastoupila kvůli špatné finanční situaci do práce.
Šárka Grossová nastoupila kvůli špatné finanční situaci do práce. (Foto Aha! – Martin Hykl)

Když se Stanislav Gross (†45) stal jedním z nejmocnějších mužů v zemi, nebylo vhodné, aby jeho manželka Šárka (46) pracovala. Tudíž se vzdala své práce a stala se matkou v domácnosti. Nyní ale musela začít opět pracovat. Kvůli průtahům s dědickým řízením je totiž švorc!

Šárka Grossová pracovala jako manažerka ve firmě specializující se na podomní prodej kosmetiky. „Měla jsem tu práci moc ráda. Na druhou stranu jsem se místo toho začala doma věnovat dcerám Denise a Natálii a rozhodně jsem se necítila prázdná. Našla jsem si svoje místo,“ svěřila se už dříve Blesku Grossová.

Její situace se ale minulý rok smrtí manžela změnila. Po expremiérovi zbylo jen prázdné konto, na kterém místo desítek milionů zůstalo jen 170 Kč. Další majetek je zablokovaný kvůli dědickému řízení. Vdova se proto ocitla zcela bez prostředků. Dokonce si musela peníze i půjčit. Přestože od Grossovy smrti uplynul více než rok, dědictví stále není uzavřené. „Dědictví se stále řeší, a tak Šárka nesmí s žádným majetkem nijak disponovat. Musí nějak zajistit rodinu, odmítá přitom sahat na peníze, co vydělají dcery samy,“ prozradil Blesku blízký rodinný přítel.

„To je také důvod, proč Šárka nastoupila do práce jako školitelka prodejních dovedností. Navíc se rozhlíží, ve kterém dalším oboru by mohla podnikat,“ dodal zdroj.



Přečtěte si
6010
5. 8. 2016 • 17:15

Ale, ale, ale.Na kontě jí zbylo 170,-Kč.Tomu snad nikdo nevěří, nebo jo?To neměla své peníze na knížce? Že by byla tak blbá? Že jde do práce, to bude spíš tím, že bude jednou chtít také nějaký důchod,to bude ten důvod.A s tím, že se dědictví tak vleče, tak to je mi nějaké divné, protože dědictví po našich rodičích proběhlo ve 3 měsících a že po nich také bylo docela majetku dost.Tak nevím, v čem by byl háček v dědictví po Grossovi.

rezacek
4. 8. 2016 • 14:37

No to je hrůza a hlavní zpráva dne: Grossová musí pracovat !!!!!! Však on ten její křišťál toho nakradl dost, aby byla zabezpečena do smrti, jen co se dostane k dědictví.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.