Neuvěříte, co udělala Zorka Hejdová na Ibize svým kolegům | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Neuvěříte, co udělala Zorka Hejdová na Ibize svým kolegům

 (Evropa 2)

Měl to být férový souboj. Poslední večer na Ibize, kam moderátoři Evropy 2 společně odjeli, se nesl ve znamení nekompromisního hudebního battlu na pláži. Ten se ale zvrhl kvůli Zorce Hejdové. Ta totiž „okradla“ o peníze nejen soupeře, ale i vlastní tým.

Crew Evropy 2 ve složení Zorka Hejdová, Petr Říbal, Tomáš Zástěra, Jindra Ekl, Ondra Urban a Katka Říhová to pořádně rozjela na party ostrově Ibiza. Tam všichni odletěli s výherci mega soutěže Evropy 2. Společně pak trávili i poslední večer v hudebním stylu. Na ibizské promenádě se proti sobě postavily totiž dva týmy: Zorka, Petr, Jindra proti obávaným favoritům Tomášovi, Katce a Ondrovi. Úkol byl jasný: zpívat pro kolemjdoucí a vybrat co nejvíce peněz.  Obě skupiny vsadily hlavně na české hity, například od kapely Lucie a zpěváka Valdemara Matušky. Moderátoři a moderátorky Evropy 2 se nebáli ale ani předělávky songu jednoho z nejznámějších Djů světa Aviciiho.

A kdo vybral víc peněz a stal se tak vítězem klání? Těžko říct, Zorka Hejdová totiž zakročila a oba dva týmy oškubala o jejich těžce vyzpívané peníze.

"Byl to takový hec. Na Ibize jsme pořád hráli a zpívali, tak jsme si řekli, že zkusíme i něco vydělat,jen tak ze srandy. A ač jsem všechny pro ten fór nejdřív oškubala, pak jsme si vydělaná eura samozřejmě rozdělili a šli na drink," směje se Zorka.

 

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.