»Napružený« Petr Janda s manželkou Alicí: Hádky kvůli kšandám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

»Napružený« Petr Janda s manželkou Alicí: Hádky kvůli kšandám!

Petr a Alice se chytli kvůli kšandám.
Petr a Alice se chytli kvůli kšandám. (Foto Aha! – Marek Pátek, herminapress.cz, ara)

Každoroční letní mejdan na zahradě Petra Jandy (74) se nikdy neobejde bez hádky s manželkou Alicí (34). Letos to sice nebylo tak divoké, přesto se do sebe pustili. Důvodem sváru byly kšandy! Lídr Olympiku si totiž usmyslel, že je bude mít každý. A jeho choť byla proti!

Přestože Jandovi mají idylické manželství, občas si vjedou do vlasů. „Zhádáme se do krve dvakrát ročně – na Vánoce a kvůli téhle párty,“ přiznala deníku Aha! Alice. „Letos příprava proběhla hladce až na ty kšandy... Zpočátku jsem myslela, že je to dost blbej nápad! Pak jsem ale našla tyhle kalhoty a složila zbraně,“ zasmála se sexy maminka sedmileté Anežky a čtyřleté Rozárky.

Jako hostitelka to Alice nemá lehké. Na letošní párty se totiž sjelo na padesát lidí! „Většinou přijedou příbuzní a všude je hodně dětí. Uvnitř domu funguju já, zajišťuju oběd, nádobí a takové ty věci. No a Petr funguje venku. On ale nevidí, co musím vevnitř všechno dělat, a přijde vždycky ve chvíli, kdy si konečně sednu a vezmu telefon do ruky. A v ten moment je hádka na světě,“ připouští mladá paní Jandová. Během večera už ale manželé cvrlikali jako hrdličky.

Ženáč Aleš Brichta(56): Konec svobody

Rocker se minulý měsíc podruhé oženil a svůj stav křičí do světa prostřednictvím vtipného trička, na kterém je vyvedený ženich a nevěsta s nápisem Game over neboli konec hry.

Přítelkyně Petra Koláře (27): Tajemné tetování

I po téměř pěti letech je Lenka Chlupáčková (27) stále zamilovaná do svého rockera. Dokonce si ho nechala vytetovat na krk. „To je Peťův znáček. Mám to už dva roky. Ale nebojte, vždycky se to dá přemalovat,“ směje se Lenka.

Svůdník Pavel Sedláček (75): Opět provokoval

Miluje vozy a ani letos si zpěvák a podnikatel neodpustil přijet v naleštěném červeném ferrari. Současná partnerka Helena Rytířová (64), vdova po textaři Zdeňku Rytířovi (†69), mu prý na tento »kočkolap« ale nesedla.


Karel Šíp (71) s manželkou: Dokonalé souznění

Na párty nemohl chybět Jandův dobrý kamarád s mladou manželkou Ivou (41). Jejich kšandy zářily na desítky metrů daleko. Červenočerné popruhy na bílých tričkách sklidily u všech velký úspěch.

Peter Nagy (57) bez ženy: Adoptoval psa

Slovenský zpěvák přišel zapařit se svým nejlepším kamarádem, kterého loni adoptoval v pražském psím útulku. I chlupáč byl stylově oblečen, na krku měl připevněný pirátský šátek, čímž dal najevo, kdo je na zahradě pánem.

Jak šel čas...

Historie zahradních dýchánků u frontmana kapely Olympic Petra Jandy (74) sahá do hluboké historie. Sám zpěvák není schopný říct, pokolikáté mejdan pořádá, ale myslí si, že se blíží ke třicítce. Každý rok se u něj sejde banda kamarádů, kteří ale musí dorazit v předepsaném oblečení.

Ten byl letos ve znamení kšand, pro něž má Janda speciální slabost. „Dřív je nosili pupkatí starostové, držely jim kalhoty, protože už nebyla jejich velikost opasku. Pak s tím přišla moje oblíbená kapela Sex Pistols, pojali to jinak. Sundávali si je a vypadali jako chlapi, co přišli ze záchodu a zapomněli si je nandat. My jsme je v osmdesátých taky nosili, ale pak to opadlo, a až teď se to vrací,“ vysvětlil rocker.



Přečtěte si
hukrates
21. 7. 2016 • 20:14

no, já myslím, že už si lehat nemusí, že tady jde spíš o tu roli ošetřovatelky. vždyt by se ten slizkej dědek rozsypal...

sid_cz
21. 7. 2016 • 10:28

no, taky na to koukám, dědulové a mladé kočky, holt peníze jsou největší afrodiziakum

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.