Noidova manželka Gábina: Sexy jako mořská panna! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Noidova manželka Gábina: Sexy jako mořská panna!

Malá mořská víla...
Malá mořská víla... ( Foto pro Aha! – Ivan Mladenov, Pavel Machan )

Mateřství jí na kráse neubralo, spíš naopak! Václav Noid Bárta (35) vyvezl rodinu do Chorvatska a manželka Gábina (27) tam při té příležitosti nafotila snímky, na kterých je zatraceně sexy. Modelka a maminka bezmála dvouleté Terezky tak spojila příjemné s užitečným...

„Moc jsme se těšili, akorát jsme fotili hned v den příjezdu. Musela jsem se nakopnout, protože den před tím jsem balila a dělala řízky,“ prozradila deníku Aha! mladá paní Noidová. „Taky jsem se snažila být vzhůru kvůli Vaškovi, takže odpočatá jsem fakt nebyla. Díky bohu za profesionální tým, makeup specialista Pavel Kortan ze mě udělal hvězdu jasnou,“ dodala se smíchem.

Horší než únava prý byly vysoké teploty. „Bylo strašné vedro, se sluníčkem jsme bojovali. Odbíhala jsem k Terezce, co to šlo. Byla celý den s Vaškem, takže jsme si to nakonec všichni užili,“ pochvaluje si Gábina, která oblékla modely návrhářky Zuzany Lešák Černé. Zřejmě jsou »nepromokavé«, protože se v nich fotila i ve vodě jako mořská panna!



Přečtěte si
-bello-
25. 7. 2016 • 00:38

No jako malá mořská víla nevypadá.Možná je hezká, ale tady vypadá, že si násilně rovná záda

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.