Dana Morávková (44): Vyfoukla kšeft o generaci mladší modelce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Morávková (44): Vyfoukla kšeft o generaci mladší modelce!

Kateřinu Sokolovou vyšoupla z byznysu.
Kateřinu Sokolovou vyšoupla z byznysu.  (Foto: Pevonia Botanica, archiv TV Nova)

Strčí do kapsy i o generaci mladší modelky! Přestože za pár dní oslaví Dana Morávková alias doktorka Zdena Suchá z Ordinace v růžové zahradě 45. narozeniny, šarmu má stále na rozdávání. Důkazem toho je, že se jí podařilo vyšoupnout modelku Kateřinu Sokolovou (27) z reklamní kampaně.

Roli modelky si herečka vyzkoušela už několikrát, ale nyní se stala tváří luxusní americké kosmetiky, kterou v zahraničí prezentovala právě Miss České republiky 2007. Zdá se to být až nespravedlivé, že Morávková stále vypadá tak mladistvě, ale jak ona sama přiznává, není to zadarmo.

O obličej se náležitě stará. „Za nutnost považuji dokonalé odličování, protože moje pleť si vytrpí spousty líčení při natáčení i v divadle,“ tvrdí herečka. Péči profesionálů se také nevyhýbá. „Snažím se chodit pravidelně jednou za měsíc na kosmetiku. Ráda si dopřeji i ošetření těla,“ dodala.

Tajemství její dokonalé pleti
„Jsem přesvědčená, že ranní a večerní čištění je pro pleť velmi důležité,“ je si jistá Morávková a dodává, že pravidelně používá denní i noční krémy, masky a speciální krémy kolem očí.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.