Daniela Peštová je samá modřina! Co se stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Daniela Peštová je samá modřina! Co se stalo?

Daniela Peštová měla nehodu!
Daniela Peštová měla nehodu! (Foto: Facebook)

Vypadá jako po útoku násilníka! Daniela Peštová (45) má ruce plné modřin, které hrají všemi barvami. Na dovolené nedokázala modelka poručit větru a spadl na ni slunečník.

„Tak snad to není nová každoroční tradice! Pamatujete si můj příspěvek z května minulého roku a moje ubohá stehna? Jen tentokrát je na vině létající slunečník,“ vysvětlila na sociální síti Daniela s tím, že nějakou chvíli bude muset nosit dlouhé rukávy, aby nebyla podezřívána z domácího násilí ze strany partnera Pavola Habery (54).

Loni ji totiž takhle »zdobily« podlitiny na stehnech, které si způsobila pádem. Tehdy to okomentovala tak, že je prostě nemotorná. Doufejmě, že zbytek dovolené už na sebe bude dávat pozor.



Přečtěte si
eisenbieger
9. 7. 2016 • 07:15

jak pani prileti z tej ameriky a pitschka vyjebana cernochama tak slovacisko s malinkym fifikem proste nezvlada nervy ...taky ma vic penez ktezto pan zpevak bude bez penez ...slunecnik proste ona chce kvalitnejsi kefovacku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.