Neuvěříte, jak Stašová (61) riskovala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Neuvěříte, jak Stašová (61) riskovala!

Simona Stašová byla v mládí pěkné číslo. To, co sama dělala, by se jí ale u jejích synů nelíbilo!
Simona Stašová byla v mládí pěkné číslo. To, co sama dělala, by se jí ale u jejích synů nelíbilo! (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, ara)

Působí jako usedlá elegantní dáma, za mlada ale byla Simona Stašová pěkné číslo. Se svými kamarády projezdila Evropu stopem!

„Byli jsme tři kámoši. Já, Marcel Vašinka a Mirek Meduna, taková podivná krásná parta, a jeli jsme spolu do Paříže, objevovali zámky na Loiře,“ svěřila se Stašová pro SEDMIČKU. „Jezdili jsme stopem, a protože všechny tři nás do auta vzal málokdo, rozdělili jsme se a dali si vždycky sraz na konkrétním místě. Třeba jsme si řekli, že se potkáme v Bukurešti v určitou hodinu u největšího mostu. A že na sebe budeme čekat nejvýše patnáct minut a dále pak v každou sudou hodinu. To samé u Eiffelovky. Tipli jsme si, že tam můžeme být za deset hodin, tak jsme si tam dali sraz. A vždycky jsme se ve zdraví shledali.“

Stašová s láskou vzpomíná na svá mladá léta, u synů by jí ale podobné riskování vadilo. „Třásla bych se o ně, ale nerozmlouvala bych jim to,“ prohlásila o již dospělých synech Vojtovi a Markovi, které má ze dvou různých manželství.



Přečtěte si
-bello-
11. 10. 2016 • 00:44

No hlavně jí nesluší ta skoro blond barva . No a jinak , třást se nemusí, dávno jsou dospělí a nechápu, proč by jim to nerozmluvila i kdyby byly mladší.Je jiná doba!Proč riskovat stopem. Stašová je hlavně moc hloupá. Je jí 61 a hranice se otevřely po 1989, ona cestovala v době školy, kdy jí bylo cca 20, tj. v 1975. Tedy celou Evropu stopem na devízák ? No o tom ať mi povídá v době normalizace !

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.