Mmm! Šafářová zbožňuje milencova vejce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mmm! Šafářová zbožňuje milencova vejce!

A je členem týmu...
A je členem týmu... (Foto: Instagram, ČTK)

Život je zase fajn! Dlouhodobé zdravotní trable jsou fuč, už nemusí polykat žádné prášky, její hra jde rapidně nahoru a navíc má novou lásku! Poté, co Lucii Šafářové (29) krachly vztahy s několika cizinci, randí zase s Čechem. A bývalý tenista Jakub Lustyk (27) si ji hýčká jako princeznu!

Šafářové někdejší 645. hráč světa osobně fandil už na grandslamové Paříži, teď ji doprovází i ve Wimbledonu. A Lucka jenom kvete. „Když je člověk v pohodě mimo kurt, pomáhá to i na něm,“ citovala ji ČTK.

Jakub, rodák z České Třebové, jí navíc dělá sparingpartnera při trénincích na kurtu, které při nemoci jejího tradičního kouče Roba Steckleyho vede provizorně Petr Pála. „Kuba je hrozně pozitivní člověk, tenisem si prošel, ví jaké to je, když jsem nervózní,“ oceňuje, že jsou naladěni na stejné vlně. Lusťa, jak mu přátelé říkají, je milovníkem italské a čínské kuchyně a navíc umí i vařit. »Šafi« tak při rozhovoru s českými žurnalisty v Londýně vychválila jeho míchaná vajíčka a fotkou lákavě vypadajícího snídaňového talíře se pochlubila i na sociální síti. Že by někdejší přítelkyně Tomáše Berdycha konečně našla toho pravého?
Sbalil ji na písničku
Než ji sbalil, myslel si Jakub na Lucku několik let. Dva roky zpátky pro ni dokonce složil a nazpíval song! „Já zhýčkám ti duši i tělo, tak jak se ti nikdy nestnilo... Šafi, pravýho, kterýho hledáš, právě teď posloucháš,“ pěje mimo jiné Jakub za mikrofonem na nahrávce, která se objevila na youtube. Mezitím měli oba jiné partnery, ale nakonec se dali dohromady. A zatím jim spolu ladí!



Přečtěte si
ivoadler
2. 7. 2016 • 14:47

S těma jeho vejcema je to dost dvojsmyslné. To je bulvár. Bravo AHA.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.