Rímský a Pfauserová zakotvili v Přístavu jako... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rímský a Pfauserová zakotvili v Přístavu jako...

Rímský a Pfauserová jako - němý a nafrněná!
Rímský a Pfauserová jako - němý a nafrněná! (Foto: FTV Prima)

Chatová osada z primáckého přístavu má nové obyvatele. Nafrněnou studentku kriminologie Zuzanu v podání Denisy Pfauserové (27) a němého štamgasta Vaška Čápa, kterého hraje Pavel Rímský (67).

Oba už se tam cítí jako doma. „Na Přístavu je fajn parta, chodím tam moc rád. Hrát roli, v níž nemluvím, je docela výzva, tak doufám, že obstojím,“ říká Rímský, který ztvární podobnou roli jako nedávno zesnulý Boris Hybner (†74) .
„Jako Vašek Čáp nemluvím, ale komunikuju různými gesty, které si sám vymýšlím,“ pochvaluje si herec, který se jednak pyšní jedním z nejosobitějších českých hereckých hlasů.

Jeho mladou kolegyni diváci znají hlavně jako princeznu z Řachandy. „Musím říct, že prázdniny nebo volno sice ráda trávím venku a v přírodě, ale s takovou komunitou, jako je v seriálové chatové osadě, jsem se ještě nesetkala,“ tvrdí Pfauserová. Jak moc nové postavy ovlivní děj v osadě, to se ale uvidí až po letních prázdninách.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.