Stále zamilovaná moderátorka Jana Marečková (31): Bývalá hvězda Novy se vdala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Stále zamilovaná moderátorka Jana Marečková (31): Bývalá hvězda Novy se vdala!

Novomanželé a svatebčané si užili ve fotobudce Youbox
Novomanželé a svatebčané si užili ve fotobudce Youbox (Foto Youbox.cz)

Vysněná pohádková svatba se vydařila Janě Marečkové (31), půvabné moderátorce České televize a někdejší zprávařce Novy! Ta se po dvou letech vztahu už o víkendu provdala na zámku Liblice za svého snoubence Michala Bílka. Zpočátku to však prý byly pěkné nervy!

„Ještě hodinu a půl před obřadem byla ocelová obloha a slejvák,“ prozradila Blesk.cz Marečková. „Na obřad už ale naštěstí vysvitlo sluníčko a zbytek dne už nezapršelo,“ raduje se moderátorka. „Byl to nádherný den, úžasně jsme si to užili. Dokonce se někteří ženichovi hosté divili, jak můžeme být po dvou letech tak zamilovaní!“

Jak to už u svateb bývá, došlo i na pořádné emoce. „Ženich do poslední chvíle neviděl šaty, až v uličce, takže obrovské dojetí. Bylo to pohádkovější, než jsme si vůbec představovali. A na oslavě bylo hodně legrace, tanec, zpěv a bláznivé focení v budce,“ dodává čerstvě vdaná paní, o jejíž šaty se postaral svatební salon Delta a o make-up a vlasy Martina Knížová.



Přečtěte si
hejhej
24. 6. 2016 • 11:15

Marečková by se měla hlavně naučit mluvit, šišlá !!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.