Zpěvačka Celeste Buckingham (21): Mezi naháči už ve dvanácti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Zpěvačka Celeste Buckingham (21): Mezi naháči už ve dvanácti!

Celeste Buckingham byla už jako malá holka pěkná nestyda!
Celeste Buckingham byla už jako malá holka pěkná nestyda! (Foto: ara)

Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham (21) byla pěkné číslo už jako malá holka. Ve dvanácti letech se tajně vplížila na nudapláž. To, co viděla, ji překvapilo!

„Já jsem tam tajně přišla jako dvanáctiletá a původně jsem tam ani neměla být. Měla jsem staršího kamaráda, který mě tam vzal,“ popisuje svůj zážitek z kalifornské pláže jednadvacetiletá zpěvačka.

„Ale nebylo to nijak sexuální, lidé se chtějí jenom v klidu opalovat a chtějí být celí opálení, bylo to takové hippiesácké, velmi příjemné. Lidé tam seděli, četli knihy úplně nazí. V těch dvanácti jsem se toho trochu zalekla, ale jinak v pohodě,“ dodává s šibalským úsměvem.

V dospělosti už ji však odvaha přešla. Na rodném Slovensku by se bez plavek rozhodně opalovat nešla. „Nahoře bez? Jedině když jsem na soukromé pláži nebo na balkóně nebo někde, když jsem mimo Slovensko. Ale tady nahoře bez určitě ne, když jsem na veřejnosti, tak jsem taková slušnější,“ řekla mladá zpěvačka pro topky.sk.



Přečtěte si
ivoadler
6. 7. 2016 • 10:45

Nestyda? Dyť je prudérní, až to tříská s dveřma. Ale má to těžký, když je aspoň trošku známá. To taková Ljuba Skořepová s tím problémy neměla.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.