Novomanžel Brichta: Pojistil se předmanželskou smlouvou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Novomanžel Brichta: Pojistil se předmanželskou smlouvou!

Důvěřuj, ale prověřuj!
Důvěřuj, ale prověřuj! (Blesk - Martin Hykl, Martin Sekanina)

Důvěřuj, ale prověřuj! Aleš Brichta (57) se ve čtvrtek v poledne podruhé oženil. Na Žižkovské radnici si vzal svou polskou fanynku Joannu Pawliszyn (34). Pro jistotu ale uzavřeli předmanželskou smlouvu! Proč?

Zlé jazyky tvrdí, že o 23 let mladší Polka přijela do Česka s jediným cílem – sbalit slavného českého rockera. Joanna, o které si mnozí mysleli, že je jen zlatokopka, jim ale vytřela zrak. „Před dvěma dny jsme uzavřeli předmanželskou smlouvu. Na nějakém fóru jsem si přečetla, že si ho beru jen pro peníze, tak jsem tím všem chtěla zavřít pusu,“ prozradila deníku Aha! krátce před obřadem lehce nervózní nevěsta.

Ženich byl narozdíl od ní v pohodě. „Tohle se chlapovi stává několikrát za život, tak nevím, proč bych měl být nervózní,“ žertoval Brichta. Klidný byl jistě i proto, že ví, že si ho jeho milá bere z čisté lásky! Joanna navíc byla pro svého vyvoleného v jejich velký den překvapením, protože se rozhodli ctít zvyky a poslední předmanželskou noc strávili odděleně. „Držíme české tradice, které jsou stejné jako v Polsku, takže od včerejška mě Aleš neviděl, a i teď se před ním schovávám,“ řekla nám chvíli předtím, než se z ní oficiálně stala paní Brichta.
Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
17. 6. 2016 • 10:25

... v těch hadrech vypadá víc jako funebrák než jako ženich a Joanna asi neví do čeho leze .

jity
17. 6. 2016 • 09:13

Na co předmanželskou smlou na ty jeho dluhy? Možná je to tak pro holku lepší, že jeho dluhy se jí nebudou týkat. Jinak jim přeju hodně štěstí a ať jim to vydrží.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.