Rocker Brichta jako motýl Emanuel: "ANO" řekl mladé Polce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rocker Brichta jako motýl Emanuel: "ANO" řekl mladé Polce!

rocker
rocker (Blesk - Martin Hykl, Martin Sekanina)

Svatba Aleše Brichty (56) byla velkým zážitkem. Rocker si vzal o 23 let mladší Polku Joannu. Na obřadě se to hemžilo celebritami, hrály Alešovy skladby a na závěr čekal novomanžele poměrně velký trapas.

Mladou nevěstu ještě před svatbou rozčílila nařčení, že si Aleše Brichtu bere jenom pro peníze. Aby všem vytřela zrak, uzavřela s muzikantem předmanželskou smlouvu. "Na nějakém fóru jsem si přečetla, že si ho beru jen pro peníze, tak jsem tím chtěla zavřít pusu," říká mladá nevěsta.

Na obřad dorazil například politik Tomio Okamura. Ten má s Brichtou shodné názory na imigranty. Nechyběl ani Petr Janda z Olympicu nebo Lou Fanánek Hagen, který na obřad přišel v kraťasech s odhalenou protézou.

Video se připravuje ...

Zato Brichta se na vlastní svatbu vyfikl tak, že vypadal jako motýl Emanuel. Kromě toho, že měl na sobě cylidr a velkého motýla, upoutal pozornost také při polibku s nevěstou. Rocker si po něm utřel pusu rukou, jako kdyby si místo líbání krásné ženy přihnul z pivního půllitru.



Přečtěte si
koresz8@...
17. 6. 2016 • 10:22

Brichta a motýl Emanuel? Hned jsem si vzpomněl na postavičku funebráka v Limonádovým Joe, co se vždycky objevil po souboji a bral míru na rakve.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.