Ronaldova příprava na Euro: Muchlovačka na jachtě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Ronaldova příprava na Euro: Muchlovačka na jachtě!

Cristiano je lačný nejen na hřišti...
Cristiano je lačný nejen na hřišti... (Foto: Profimedia.cz)

Pánská jízda skončila! Na jachtu, kde Cristiano Ronaldo (31) až dosud trávil krátkou dovolenou před mistrovstvím Evropy jen s partičkou opálených kamarádů, dorazily baby!

Podle snímků, které pořídili španělští fotografové, je jasné, že dámy nejsou na palubě jen proto, aby klukům uklidily a uvařily. Na lodi, která se plaví podél pobřeží Ibizy, to pořádně žije! A Ronaldova vypracovaná postavička, kterou s chutí vystavil před týdnem po rozhodující penaltě ve finále Ligy mistrů, hraje opět hlavní roli.

Tentokrát však nelítá po hřišti, nýbrž se vlní do rytmu hudby. A natěsno si kapitána portugalské reprezentace místo obránce soupeře bere černovlasá kráska v bikinách, s kterou rozesmátý útočník Realu Madrid rozjíždí pěkně žhavý hříšný tanec. K tomu pár drinků a muchlovačka záhy pokračuje už ve vodorovné poloze. Jó, tady na rozdíl od fotbalu rozhodně není na škodu, když si Cristiano se svým protějškem navzájem proplete nohy a pořádně si ho k sobě přitáhne...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.