Vážná nemoc? Režisér Adamec (68) přešel 
z vína 
na vodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vážná nemoc? Režisér Adamec (68) přešel 
z vína 
na vodu!

„Jirko, dej už si vodu! Buď zásadový! A zásaditý!“
„Jirko, dej už si vodu! Buď zásadový! A zásaditý!“ (Foto Aha! - Marek Pátek)

Je to stejné jako v pohádce. Zlatovláska potřebovala mrtvou a živou vodu, aby oživila Jiříka, který přišel o hlavu. Napřed ho polila vodou mrtvou, čímž se hlava zase spojila s tělem a pak živou a Jiřík vstal z mrtvých.

Režisér Jiří Adamec (68) pro sebe a svou rodinu taky objevil »živou« vodu. Tak trochu ji nutně potřeboval, protože luxusní byt, který si loni v Miami koupil, přišel kromě pořizovací ceny 560 000 dolarů (13,7 milionů korun) taky na tisícové měsíční poplatky. Režisér by tak měl brzy vyluxované konto. Byt proto prodal a před týdnem mu na katastru v USA zaregistrovali dům s bazénem asi 30 kilometrů od původní nemovitosti. Protože zdaleka ne všichni se dostanou za velkou louži, rozhodl se o svůj poznatek s »živou« vodou rozdělit s čtenáři Nedělního Aha!.

Zásaditá voda, základ zdraví

„Viděli jsme ten zázrak poprvé letos v zimě v Miami u přátel,“ prozradila moderátorka Jana Adamcová(44). Jako matka dvou malých dětí a poměrně dost »dospělého« manžela, stojí neustále na stráži nad tím, co se doma jí i pije. To, co v Americe viděla, ji nadchlo. „To není jen běžný filtr, aby člověk pil čistou vodu… Tenhle malý přístroj dokáže úžasnou věc - oddělit kyselou část vody a člověk pak pije jen vodu zásaditou. Má to na organismus neskutečně blahodárný vliv,“ svěřila nadšeně Jana. 


Věk nezastavíš

Jiří Adamec manželčin zájem okamžitě sdílel, jen cena, která se v USA pohybovala okolo 5 000 USD (122 tisíc korun) podle typu výrobku, mu dost kalila radost. „Uvědomoval jsem si, že to je opravdu skvělá věcička, protože i jakkoliv kvalitní voda se dá rozdělit na živou-zásaditou a mrtvou-kyselou. Ta kyselá část běžné vody vůbec není vhodná k pití. Hodí se tak na praní, odličování obličeje a vůbec je výborná na pleť. Působí totiž jako dezinfekce. Navíc se už dostávám do věku, kdy musím začít intenzívně přemýšlet o tom, co do sebe cpu, protože právě kyselé prostředí v našem organismu umožňuje bujení všemu nedobrému. Jenže přes to všechno mi ten obnos přišel přemrštěný,“ přiznal počáteční váhání Adamec.

Naštěstí se našlo řešení. „Objevil jsem levnější evropskou variantu, přístroj nás v Praze přišel na necelých 50 000 korun. Taky to není zrovna zadarmo, ale to si již chceme a nakonec i musíme v rámci zdraví dovolit,“ dodal režisér.



Přečtěte si
ararat
5. 6. 2016 • 21:44

Markéto,ty jsi blbá

mord
5. 6. 2016 • 11:04

A ten stejne tak se.re na tve hloupe zvratky stara zavistiva oxallis

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.