V Praze dnes vystupuje australská kapela AC/DC! Čeká se kolaps! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

V Praze dnes vystupuje australská kapela AC/DC! Čeká se kolaps!

AC/DC v Praze
AC/DC v Praze (Foto Aha!: David Kundrát a ČTK)

Je to tady! Až 100 000 fanoušků se dnes večer chystá do pražských Letňan na koncert australské hardrockové skupiny AC/DC! Musí ale počítat s uzavírkami ulic, malým počtem míst na parkování, a hlavně bezhotovostními platbami.

Už od dnešního rána budou uzavřené některé ulice v okolí areálu. Vjezd do nich bude umožněn jen vozidlům integrovaného záchranného systému, městské hromadné dopravy a lidem, kteří v dané lokalitě bydlí. „Především rezidenty musíme upozornit, že vjezd do uzávěry jim nebude umožněn na základě občanského průkazu, ale výhradně po předložení vjezdové karty, kterou si oprávněné osoby mohou vyzvednout na Městském úřadu Letňany,“ informovali policisté.

Jeďte metrem

Pořadatelé žádají návštěvníky, aby k přepravě využili linku metra C s výstupem ve stanici Letňany. Provoz bude posílen, stejně jako autobusová linka 195. Areál bude otevřený od 16 hodin. O hodinu později akci zahájí česká skupina Doctor Victor. V 18.30 zahájí produkci americká skupina Tyler Bryant and the Shakedown. A samotná australská legenda se objeví na jevišti v 19.45.

Bezhotovostní platby

Veškeré platby u stánků s občerstvením v letňanském areálu bude možné provádět pouze bezhotovostně s ACDC RFID kartou, která bude k dostání v den koncertu ve vstupní zóně a na všech dobíjecích stanicích za nevratný poplatek 25 korun, odečtený z prvního nabití. Nevyčerpaný kredit bude vrácen po skončení akce. Naopak pouze hotovostí půjde platit u stánku s upomínkovými předměty AC/DC.

AC/DC v Praze

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.