Trápení hvězdy Ordinace Jirešové: Nad novým vztahem zahřmělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Trápení hvězdy Ordinace Jirešové: Nad novým vztahem zahřmělo!

Jirešová prý dokonce zvažovala rozchod.
Jirešová prý dokonce zvažovala rozchod. (Foto Aha! – Martin Hykl, David Kundrát, Pavel Machan, Marek Pátek, facebook.com, showpix.cz)

První problémy ve vztahu! Ivana Jirešová (38) alias barmanka Lucie z Ordinace v růžové zahradě to nemá v lásce jednoduché. I když se herečka po rozchodu s manželem Viktorem Dykem (47) znovu zamilovala, nové lásce nepřála její milovaná dcera Sofie (11).

Na konci loňského roku vstoupil rozvádějící se Jirešové do života nový muž, o kterém prozradila jen že se jmenuje Štěpán. Ale její dcera vztah své mámy nenesla vůbec dobře. „Jejich seznámení nebylo tak růžové, jak jsem na začátku doufala. Dcera mi jde pomalu do puberty a byl to do jejího života větší zásah, než jsem si myslela,“ přiznala exkluzivně pro deník Aha! Jirešová. „Jeden moment, naštěstí jen krátký, jsem si dokonce začala myslet, že budu muset obětovat vztah, aby byla má dcera šťastná,“ prozradila herečka s tím, že naštěstí se vše podařilo urovnat. „Přítel s dcerou k sobě našli cestu,“ oddechla si Ivana.



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.