Prásk! Polib moje boty, otroku! Jak to chodí v sado – maso salonu? Byli jsme tam! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Prásk! Polib moje boty, otroku! Jak to chodí v sado – maso salonu? Byli jsme tam!

Domina se s Alenou nijak nemazlí. Otrokyně poslušně líbá její boty a plazí se po zemi. Domina však stále není spokojená a Alena musí nakonec ještě štěkat.
Domina se s Alenou nijak nemazlí. Otrokyně poslušně líbá její boty a plazí se po zemi. Domina však stále není spokojená a Alena musí nakonec ještě štěkat. (: Studio Lady Gwenn)

Jsou to lidé jako vy. Přes den chodí do práce, večer si hrají před televizí s dětmi. Přesto jsou trochu jiní. Milují totiž sex, během kterého jsou ponižováni a je jim působena bolest. Nebo mají naopak rádi pocit, že partner je zcela v jejich moci. A když se mu to líbí, neváhají ho zpráskat bičem jako prašivého psa.

Sex na kříži, v poutech a s bičem za zády

Věznění, svazování, polévání horkým voskem – to jsou zážitky, za které lidé milující zatraceně ostrý sex neváhají utratit balík. Nedělnímu Aha! se podařilo do míst, která jsou před veřejností zpravidla velmi dobře skryta, proniknout…

Středověká mučírna
V nedobytné pevnosti ohraničené dřevěnými kůly se ukrývá na okraji Prahy sadomasochistický salon Lady Gwenn. Právě sem míří naše kroky, abychom se na vlastní oči přesvědčili, jak to v takovém zařízení vlastně chodí. Domina Gwenn se k nám sice chová přátelsky, ale její jednání je přesto ostré jako břitva. „Ne, dům fotit nebudete!“ rozkáže nesmlouvavě, když fotograf Aha! sáhnul do batohu pro aparát. „Musíme chránit soukromí našich klientů. Nechceme, aby každý věděl, kde náš salon je,“ dodává Gwenn po chvíli smířlivě. Pak nás vede do studia, které připomíná středověkou mučírnu. Sporé červené osvětlení, řetězy, pouta, skřipce a další mučící nástroje. Atmosféra téhle místnosti je vážně děsivá. Těžko pochopit, že sem někdo vkročí dobrovolně.

Oddech po zaměstnání
V temně osvětlené místnosti postává sympatická mladá dívka. „Jmenuje se Alena a chodí sem vcelku pravidelně,“ vysvětluje Gwenn. Jak se později ukáže, Alena je manažerkou jedné velké pražské firmy. „Práce mám někdy plné zuby, je to hodně náročné a zodpovědné. Tady je to jiné, nemusím nic rozhodovat. Naopak! Mám ráda, když má někdo nade mnou navrch, hodně mě to vzrušuje,“ přiznává Alena, zatímco se Gwenn odešla připravit.

Polib mi botu!
Na příkaz Gwenn se Alena svléká do naha. „Obleč si popruhy!“ vyštěkne Gwenn a Alena na sebe poslušně navléká obojky a plazí se po zemi po čtyřech. „Polib mi botu!“ zní další příkaz dominy a Alena jako poslušný pejsek líbá koženou botu a slastně u toho vzdychá. Evidentně ji ponižování vzrušuje. Za chvíli přichází na řadu první z mučících nástrojů, dřevěné kolo. Gwenn otočí nahou Alenu hlavou dolů, ta na kole visí připoutaná a s roztaženýma nohama. Domina bere do ruky rákosku a intenzita a hlasitost Aleniných vzdechů se zvyšuje. Je to pro ni ale pořád málo, a tak se po chvíli ocitá se svázanýma rukama, pověšená hlavou dolů, na jednom z háků, kde visí, promiňte to srovnání, jako kus masa. Právě vzrušující pocit naprosté bezmoci je zjevně to, co si Alena přeje. Alespoň to dokládají její teď už pořádně hlasité vzdechy.

Skřipce přinášejí orgasmus
Tohle všechno však Aleně zdaleka k orgasmu ještě nestačí. „Mám ráda i svazování, to se mi moc líbí a vzrušuje mě to. Do extáze mě taky přivádí, když mě někdo štípá do prsou,“ prozrazuje své libůstky Alena. A jde se na věc. Domina Alenu přivazuje do mučícího nástroje, který je kopií zařízení z 15. století. Ruce a hlavu má Alena sevřeny v dřevěné kládě, nemůže se ani hnout, její tělo je pevně svázáno provazem. Domina Aleně dělá přesně to, co si objednala – bolestivě ji štípá do ňader, dává jí na prsa skřipce a k jejímu erotickému vzrušení používá i další bolestivé pomůcky. Alena křičí slastí a orgasmus na sebe nenechává dlouho čekat. „S partnerem nikdy takhle silný orgasmus nemám. Dokáží mě vyrajcovat hlavně tyhle praktiky,“ říká později Alena.

Dobrovolné věznění
Každý má rád v sexu něco jiného, chutě jsou různé. Alena se čas od času nechává přes noc zavřít i do zdejšího »vězení«, komůrky, kde není naprosto nic, jen řetězy. Nemůže na záchod, nemůže se napít ani najíst a přesto si vězení pochvaluje, rajcuje ji pocit bezmocnosti. „Když z něj vyjdu, jedu hned za partnerem a souložím s ním vždycky jak o život, tak strašně jsem nabuzená.“ Líbí se jí i skotské střiky, které zdejší domina prý dokonale ovládá.

Zábava za pár stovek
A na kolik taková zábava přijde? Za hodinu s dominou zaplatíte 1500 Kč. Ženy si mohou objednat ke svému ponižování i muže, tzv. dominanta, ten je vyjde cenově stejně. Někteří muži si objednají mimo dominy ještě další dívku, která hraje submisivní roli, či tak zvanou komtesu, jež stojí v hierarchii pod dominou, ale též muže ponižuje. A pravidla? Na dominu se nesmí sahat, ale s komtesou může muž souložit nebo s ní mít další sexuální praktiky. Za takovou dívku si muž připlatí navrch ještě tisíc korun. Pokud by si nějaký pár chtěl pronajmout na hodinu jen studio vybavené »mučícími nástroji«, zaplatí pětistovku, za noc strávenou ve vězení přibližně tisícovku.

Střípky ze s/m salonu

● Sadomasochistické salony údajně navštěvují hlavně lidé, kteří se věnují vrcholovému managmentu, šéfové velkých firem, podnikatelé, ale i herci, zpěváci a lidé známí z televizní obrazovky. Nehraje roli zda to jsou muži nebo ženy.
● Někteří klienti tam ale přicházejí s nerealistickými požadavky. Na videu například vidí propichování bradavek či vypalování cejchů a sexuálně je to vzrušilo. Po domině pak vyžadují to samé, což ale zpravidla není možné.
● V salonech se stávají i úsměvné historky. Jeden z klientů si například přinesl s sebou pravá ocelová policejní pouta na ruce a nohy spojená řetězy. Uprostřed »lekce« se však zjistilo, že pouta nejdou otevřít. A tak, ač je běžně diskrétnost zaručena, musel přijít údržbář s vrtačkou a nahého klienta osvobodit.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.