Zoufalá Pazderková volá krizovou linku: Jsem asi blázen… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Zoufalá Pazderková volá krizovou linku: Jsem asi blázen…

Iva Pazderková trpí panickou atakou. Jednou měla opravdu velký strach!
Iva Pazderková trpí panickou atakou. Jednou měla opravdu velký strach! (Fit müsli)

Bláznivá zpěvačka Iva Pazderková (36), kterou si nejspíše mnoho z nás pamatuje z pořadu Na stojáka, jako Blbou blondýnu, trpěla psychickými problémy. Ty vyústily i ve volání o pomoc…

Iva Pazderková se netají tím, že trpěla panickou atakou, na kterou musela brát i léky. Vše prý přicházelo postupně a projevovalo se to především tím, že měla absolutní strach o život.

„Záchvatů přibývalo, byla jsem vyčerpaná, a když mě to jednou zase chytlo při představení na JAMU tak, že jsem opravdu myslela, že nedohraju, ze zoufalství jsem zavolala na krizovou linku na psychiatrii s tím, že jsem asi blázen, popsala jsem svoje příznaky a ten člověk mi řekl, že jsem tam dávno měla být. Dostala jsem doporučení k psychologovi a už jen znát diagnózu byla úleva. Následovaly dva roky léčby a až do svých třiatřiceti let jsem měla pokoj," svěřila se Iva Magazínu deníku MF DNES. 

 



Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.