Průšvih polského prezidenta: Může za to noční selfíčko! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Průšvih polského prezidenta: Může za to noční selfíčko!

Kontroverzní selfíčko – je to skutečně prst?
Kontroverzní selfíčko – je to skutečně prst? (Foto Twitter, ara)

Polský prezident Andrzej Duda se postaral o pořádný rozruch! Nejenže před usnutím chatuje s Poláky a Polkami na sociálních sítích, své fanynce, která nemohla uvěřit, že po půlnoci na Twitteru klábosí s hlavou státu, poslal jako důkaz vlastnoručně vyfocené »selfíčko«. 

A protože by to nebyl on, aby nepřidal i nějaký kontroverzní komentář, dodal: „Kluk bývá trošku ošklivější než ďábel. Ženy jsou hezké vždy. Tak už to na světě chodí.“ Prezidentův soukromý účet na Twitteru kvůli besedování s uživateli, kteří mají podivné, někdy i vysloveně vulgárními přezdívky, upoutal pozornost médií již před časem. I výroky prezidenta a jeho debatních partnerů občas vzbudily kontroverzi.

Tentokrát ale šlápl vedle. Poté, co se jeho noční selfíčko začalo šířit sociálními sítěmi, většina uživatelů se shodla, že takovéto aktivity zkrátka hlavě státu nepřísluší. A co na to prezidentská kancelář? Ta dává od aktivit nejvyššího polského státníka ruce pryč. Na dotaz listu Gazeta Wyborcza se zdržela komentáře s vysvětlením, že prezidentovy aktivity na soukromém účtu nepředstavují informaci pro veřejnost. No tak copak svým fanouškům ukáže pan prezident příště?



Přečtěte si
ivoadler
6. 5. 2016 • 13:26

Tyhle pubertální činnosti by si pan prezident mohl klidně odpustit. Copak nemá svého Ovčáčka?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.