Etzler (51) bez servítků o násilí aneb koho by zbil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Etzler (51) bez servítků o násilí aneb koho by zbil!

Občas by se neudržel a nejspíš by někoho z herců musel zbít.
Občas by se neudržel a nejspíš by někoho z herců musel zbít. (Foto Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan)

Vztahy mezi nadřízeným a podřízenými nebývají vždy ideální. To platí i pro herce a režiséry. Miroslav Etzler prozradil více.

Mnoho jeho hereckých kolegů přešlo na tzv. druhý břeh, když se z placu přesunuli na režisérskou židli. Sám má o tomto zběhlictví jasno a režisérům jejich úděl věčného snílka vůbec nezávidí.


„Já kdybych byl režisérem, tak bych herce asi bil. Na režii je totiž nejnáročnější to, že člověk musí ustupovat z nároků a představ, které si vysnil. Může se mu holt stát, že má na jevišti nebo před kamerou lidi, kteří mu je nejsou schopni naplnit,“ řekl Etzler týdeníku Sedmička.



Přečtěte si
harm10
13. 6. 2016 • 08:21

Máte poravdu,že dnešní celebrity nesahají ani po kotníky těm "předrevolučním"V každém filmu,TV inscenaci pořád hrají ti samí,kterým není rozumět,stejná gesta,bezpečně vím co udělá v příštím okamžiku,je to tristní,tak že jedinou možností je se na tyto sra... nedívat,a to máme skutečně hodně dobrých herců na oblastech,v krajích,jenže nemají kamarádíčky v TV.

zamlzena
12. 6. 2016 • 14:12

Jak vám přibývají roky, tak přibývá i řada těch, kteří by zcela jistě zasloužili dostat přes ústa./ tedy přinejmenším/

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.