Horor táty Večerníčků Chaloupka: Nejdřív soud, potom smrt! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Horor táty Večerníčků Chaloupka: Nejdřív soud, potom smrt!

Václav Chaloupek starší prožívá těžké období. Jeho syn dostal podmínku za loupež.
Václav Chaloupek starší prožívá těžké období. Jeho syn dostal podmínku za loupež. (Foto Krimi Plzeň, Facebook)

Táta se proslavil večerníčkovým seriálem Méďové. Stejnojmenný syn Václav Chaloupek (26) zase tím, že s kumpány přepadl poslíčka s pizzou. Ukradené peníze pak roztočil s prostitutkami v nevěstinci. Za loupež teď dostal podmínku.

Vše se odehrálo loni v prosinci. „Objednali si pizzu, a když jim jí poslíček převezl, na ulici před domem ho přepadli. Chaloupek muže srazil pěstí k zemi a pak do něj ještě sdruhým útočníkem kopal. Když ho držel za krk a škrtil ho, jeho kumpán sebral poslíčkovi peněženku, kde bylo 17 tisíc korun,“ řekl státní zástupce Michal Klíma. Ukradené peníze si rozdělili a utratili je s prostitutkami v nevěstinci. Chaloupek není žádný beránek.

Má dva záznamy v trestním rejstříku, když barmanovi sebral kasírtašku s penězi. Za loupež mu nyní hrozilo až 10 let vězení. Soudkyně Lenka Prýcová mu dala ještě šanci. „Je otázka, co by s ním udělal tříletý pobyt ve vězení, jak navrhovala obžaloba. Pět měsíců ve vazbě je pro něj zadostiučiněním. Navíc musí podstoupit ambulantní protialkoholní léčbu,“ zdůvodnila Prýcová.

Podmínku si odnesli i jeho kumpáni Kevin Young Gibson (22) a Karel Duchoň (26).

...a smrt medvěda Vojty a vlka Flíčka

Pro režiséra oblíbených zvířecích večerníčků Chaloupka (67) nešlo o jedinou ránu. Před několika dny zemřel vlk Flíček (†14), známý z večerníčku Bráškové a včera v berounském medvědáriu zkolaboval při koupání v bazénu medvěd Vojta (†16), který se svými dvěma brášky Matějem a Kubou (oba 16) hrál v seriálu Méďové. Chaloupek večerníček s chlupáčci natočil v letech 2001 až 2003. Vzniklo 29 dílů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.